۲۲۰۰۷
۱ نظر
۵۰۲۰
۱ نظر
۵۰۲۰
پ

حقه های اینترنتی برداشت از حسابهای بانکی

به طور متوسط روزانه ۳۶ وبسایت در ایران هک می شود و ۷۳ درصد حفره های امنیتی کشف شده در سال ۹۰ مربوط به سایتهای دولتی بوده که از این تعداد ۶۰ درصد در حوزه خدمات اینترنتی مربوط به بانکهای دولتی است.

خبرگزاری مهر: یک کارشناس امنیت الکترونیک با اشاره به آمارهای منتشر شده از جرایم رایانه ای سال ۹۰ گفت: به طور متوسط روزانه ۳۶ وبسایت در ایران هک می شود و ۷۳ درصد حفره های امنیتی کشف شده در سال ۹۰ مربوط به سایتهای دولتی بوده که از این تعداد ۶۰ درصد در حوزه خدمات اینترنتی مربوط به بانکهای دولتی است.

پاشا ناصرآبادی با اشاره به آمارهای منتشر شده از جرایم رایانه ای که از سوی پلیس فضای تبادل اطلاعات کشور اعلام شده است، به جرایم رایانه ای مربوط به برداشتهای غیرمجاز از حسابهای بانکی اشاره کرد و گفت: در ۱۰ ماهه سال ۹۰ حدود ۴ هزار پرونده جرایم رایانه ای در کشور به ثبت رسیده که حدود ۴۷ درصد از این جرایم فضای مجازی مربوط به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی بوده است.

وی با تاکید براینکه معمولا اینگونه اتفاقات ناشی از بی احتیاطی کاربران است، در مورد شگردهای مجرمان در برداشت از حسابهای بانکی افراد گفت: براساس آمار منتشره ۵۵ درصد از شگردهای مجرمان از حسابهای بانکی مربوط به سوء استفاده از رمز دوم اینترنتی بوده است و نصب نرم افزارهای جاسوسی ۲۴درصد، سرقت کارتهای بانکی ۹ درصد و فیشینگ یا صفحات اینترنتی جعلی ۸ درصد این موارد را تشکیل داده است.

مدرس و پژوهشگر حوزه فناوری اطلاعات با بیان اینکه به طور متوسط روزانه ۳۶ وبسایت در ایران هک می شود، ادامه داد: بالغ بر ۷۳ درصد حفره های امنیتی کشف شده در سال ۹۰ مربوط به سایتهای دولتی بوده که از این تعداد ۶۰ درصد حفره های امنیتی در حوزه بانکها و خدمات اینترنتی مربوط به بانکهای دولتی است.

وی بیشترین انگیزه ارتکاب به جرایم رایانه ای در ایران را کسب منافع مالی با اختصاص ۷۲ درصد آمار اعلام کرد و ادامه داد: مسائل ضد اخلاقی ۱۴ درصد انگیزه ارتکاب به جرایم رایانه ای، انتقامجویی، تسویه حساب فردی و رقابتهای شغلی ۳ درصد و افتخار به توانایی و سرگرمی ۱۱ درصد این انگیزه ها را شامل می شود.

به گفته ناصرآبادی براساس تفکیک جنسیتی صورت گرفته از مجرمان جرایم رایانه ای در کشور مشخص شده که ۸۹ درصد مجرمان جرایم رایانه ای مرد و ۱۱ درصد زن هستند.

وی در مورد تفکیک سنی مجرمان جرایم رایانه ای نیز گفت: جوانان ۱۷ تا ۲۵ سال ۶۴ درصد مجرمان فضای مجازی را تشکیل می دهند و این نشان می دهد که بسیاری از جوانان ما که اطلاعات زیادی از امنیت فضای مجازی نداشته اند بسیار درخطر هستند.

این کارشناس امنیت الکترونیک با بیان اینکه در سال ۸۶ حدود ۹۸ پرونده جرایم رایانه ای در کشور به پلیس آگاهی ارجاع داده شد، تاکید کرد که در سال ۹۰ و به دلیل تشکیل پلیس فتا و وجود قانون جرایم رایانه ای و اطلاع رسانی مردم، این میزان به بیش از ۴ هزار مورد رسیده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • محمدعلی

      جای تاسف دارد،برای همین است که بعضیها پدیده ی با ارزش اینترنت را معضل میدانند،بنظر من این افراد شیطان صفت که امنیت این فضای علمی را خدشه دار مینمایند قابل بخشش نمیباشند.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج