آشپزی متفاوت با كوكوي عدس
۲۲۲۸۹۲
۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۲
۳۲۵۱۰ 
اغلب افراد با عدس، عدسی یا عدس پلو می‌پزند و کمتر کسی است که نام کوکوی عدس را شنیده باشد. این کوکو هم خوشمزه است هم متفاوت. طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: اغلب افراد با عدس، عدسی یا عدس پلو می‌پزند وکمتر کسی است که نام کوکوی عدس را شنیده باشد. این کوکو هم خوشمزه است هم متفاوت. کافی است یک مقدار عدس و چندتا تخم‌مرغ داشته باشید؛ همه چیز حل است.

كوكوي عدس

 مواد لازم براي 4 نفر

  • 500 گرم عدس
  • به مقدار لازم نمك، فلفل و زردچوبه
  • 4ـ3 عدد تخم‌مرغ
  • به ميزان كافي روغن سرخ كردني

طرز تهیه:

1. عدس را از شب قبل در مقداري آب خيس كنيد،  بعد آن را در دستگاه چرخ‌گوشت يا غذاساز بريزيد و چرخ كنيد.

2. عدس چرخ شده را در كاسه‌اي مناسب بريزيد. نمك، فلفل و زردچوبه را هم اضافه كنيد.

3. تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ بشكنيد و با عدس خوب مخلوط كنيد.

4. تابه را روي حرارت بگذاريد و كمي روغن در آن بريزيد. قالب كوكو را در روغن داغ بگذاريد و با قاشق از مايه كوكو در قالب بريزيد.

5. وقتي هر دو طرف كوكو سرخ شد آن را بيرون بياوريد و روي دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن آن گرفته شود. بعد در ظرف مورد نظر تزئين و سرو كنيد.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج