نانوایی را به خانه بیاورید!
۲۲۳۵۶۴
۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۹
۲۸۹۶۱ 
نان تست با طعم بادام
آشپزی که فقط به درست کردن غذاها و شیرینی های مختلف نیست. یک آشپز خوب باید توانایی پختن نان های مختلف را هم داشته باشد. البته فکر نکنید زیاد هم کار سختی است. بیایید با هم درست کنیم. به امتحان کردنش می ارزد.
مجله آشپزی مثبت - مریم رشدی: آشپزی که فقط به درست کردن غذاها و شیرینی های مختلف نیست. یک آشپز خوب باید توانایی پختن نان های مختلف را هم داشته باشد. البته فکر نکنید زیاد هم کار سختی است. بیایید با هم درست کنیم. به امتحان کردنش می ارزد.

نان تست با طعم بادام

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 ق س سرکه سیب
  • 4 /1 پیمانه روغن گیاهی یا کره
  • 4 /1 پیمانه  شکر
  • 2 /1 1 پیمانه شیر
  • 3  /1 پیمانه مغز بادام رنده شده
  • 1 ق چ نمک
  • 3 /1 3 پیمانه آرد
  • 2 ق س مخمر
  • 1 ق س شکر
  • 3 /1 پیمانه آب ولرم

طرز تهیه:

1. ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب مستطیل شکل مخصوص نان یا کیک را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک مخمر،1 قاشق سوپخوری شکر و 3/1 پیمانه آب ولرم را بریزید و با هم مخلوط کنید،یک درپوش روی کاسه بگذارید و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل بیاید و حجمش زیاد شود.

2. در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها،سرکه،روغن،عسل یا شکر،شیر،بادام و نمک را بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود. در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید و کنار بگذارید. وقتی مخمر آماده شد، آن را به مایه اضافه کنید. حالا آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نان آماده شود.

3. خمیر را داخل قالب موردنظر بریزید و آن را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت داخل فر قرار دهید تا نان آماده شود. بعدازاینکه نان کمی سرد شد،آن را سرو کنید.

فوت و فن

اگر این نان را به جای شکر با همان میزان  عسل درست کنید، کاملا سالم و رژیمی می شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج