کوکوی سیب زمینی و فلفل دلمه
۲۲۴۰۰۹
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۲
۳۵۲۴۵ 
یکی از غذاهایی که وقتی زمان کافی برای آشپزی نداریم و یا وقتهایی که به قول معروف حس و حال آشپزی نیست، کوکو گزینه ایست که ممکن است ذهنمان را به خود مشغول کند. به کمک شما شتافته ایم و میخواهیم نوعی کوکوی جدید و خیلی ساده را به شما آموزش دهیم.
مجله آشپزی مثبت - مهری هاشم زاده: یکی از غذاهایی که وقتی زمان کافی برای آشپزی نداریم و یا وقتهایی که به قول معروف حس و حال آشپزی نیست، کوکو گزینه ایست که ممکن است ذهنمان را به خود مشغول کند. به کمک شما شتافته ایم و میخواهیم نوعی کوکوی جدید و خیلی ساده را به شما آموزش دهیم.

کوکوی سبزیجات

مواد لازم
 
  • 2/ 1پیمانه پیازچه خرد شده
  • 2 پیمانه سیب زمینی پخته و خرد شده
  • 2/1پیمانه فلفل دلمه ای رنگی
  • 1 ق س پوره سیر
  •  به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم زعفران محلول در آب
  • 5 عدد تخم مرغ  
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1.  ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با زعفران، نمک وفلفل خوب مخلوط کنید، سپس پوره سیررا همراه پیازچه، سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کرده ، مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

2. اکنون قالب مورد نظرتان را چرب کنید. مواد را داخل قالب ریخته و آن را به مدت نیم ساعت داخل فرقرار دهید تا کوکو آماده شود. بعد از اینکه کوکو آماده شد، قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس کوکو را برش زده ، سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج