موس خرما
۲۲۶۲۲۸
۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱
۲۳۴۶۷ 
همگی از خواص خرما با خبریم، اما متاسفانه اکثر کودکان تمایلی به خوردن آن نشان نمی دهند. باید دنبال چاره باشیم و خرما را طوری در دسرها قرار دهیم که بچه ها انگیزه تست کردن آن را داشته باشند.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل: همگی از خواص خرما با خبریم، اما متاسفانه اکثر کودکان تمایلی به خوردن آن نشان نمی دهند. باید دنبال چاره باشیم و خرما را طوری در دسرها قرار دهیم که بچه ها انگیزه تست کردن آن را داشته باشند.

موس خرما

مواد لازم:

  •   خامه فرم گرفته 350 گرم
  •    خرما هسته گرفته 250 گرم
  •    پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
  •    آب سرد یك سوم پیمانه
  •    زرده تخم‌مرغ 4 عدد
  •    شكر 50 گرم
  •    وانیل 2/1 قاشق چای خوری
  •    آب جوش نصف پیمانه

روش تهیه:

1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شكر، خامه و وانیل روی بخار آب جوش آنقدر با همزن برقی هم می‌زنیم تا علاوه بر كرم و كشدار شدن كمی نیز پخته شود.

2. خرما را كاملا له كرده با نصف پیمانه آب جوش روی حرارت می‌پزیم تا كرم و یكدست شود. می‌توانیم برای زیباتر شدن موس پوست خرماها را نگیریم. خرمای پخته شده و خامه را به مخلوط زرده اضافه می‌كنیم و با لیسك تمامی مواد را هم می‌زنیم تا یكدست شوند.

3. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده روی بخار آب ذوب می‌كنیم و با مواد موس  مخلوط می کنیم و داخل گیلاس‌های پایه‌دار تك نفره یا قالب مورد نظر می‌ریزیم.

4. موس را هشت ساعت داخل یخچال قرار داده، سپس سرو می‌كنیم. در اینجا موس را با اسپری ولوت تزیین كرده ایم.

نکته:

برای آماده كردن این موس می‌توانیم به‌جز قالب‌های تك نفره از قالب بزرگ نیز استفاده كنیم اما اگر خواستیم این كار را خیلی ساده‌تر انجام دهیم، می‌توانیم مواد موس را به تعداد لیوان‌های پایه‌دار یا كاسه‌های كوچك‌مان تقسیم كنیم، داخل یخچال بگذاریم و پس از اینكه كاملا خودشان را گرفتند با همان ظروف سرو كنیم.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج