۲۲۶۲۳۴
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

سوفله برنج یخچالی

ابتدا برنج را شسته سپس با یك پیمانه آب روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. شیر را در طول جوشیدن برنج در سه مرحله اضافه می‌كنیم تا كاملا برنج باز شده و شیر به خورد آن برود.

سوفله برنج یخچالی
مجله زندگی ایده آل :

سوفله برنج یخچالی

مواد لازم:

  • برنج ۲۰۰ گرم معادل یك پیمانه
  • شیر ۶۰۰ میلی لیتر
  • آب ۱ پیمانه
  • خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ ۳ عدد
  • شكر ۲۰۰ گرم
  • وانیل ۲/۱ قاشق چای‌خوری
  • شیره انگور به میزان لازم
  • ژلاتین ذوب شده ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1. ابتدا برنج را شسته سپس با یك پیمانه آب روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. شیر را در طول جوشیدن برنج در سه مرحله اضافه می‌كنیم تا كاملا برنج باز شده و شیر به خورد آن برود.

2. شیر و برنج آماده شده را وقتی كه غلظت پیدا كرد كنار می‌گذاریم تا سرد شوند. زرده‌های تخم مرغ، شكر و وانیل را روی حرارت غیرمستقیم (بخار آب جوش) آنقدر با همزن برقی می‌زنیم تا كاملا كف كرده، كرم و كشدار شود.

3. خامه فرم گرفته، مخلوط شیر و برنج و مخلوط زرده‌های تخم‌مرغ، شکر و وانیل را توسط لیسك به شكل دورانی كاملا با هم مخلوط می‌كنیم سپس ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه می‌كنیم، هم می‌زنیم و در انتها دور رم‌كین‌های تك نفره فویل می‌پیچیم؛ طوری كه ارتفاع فویل سه تا چهار سانتی متر بلندتر از دیواره رم‌كین باشد.

4. كف هر ظرف دو قاشق شیره انگور می‌ریزیم و به آرامی مواد سوفله را روی آن می‌ریزیم تا جایی كه تا لبه فویل پر شود. سپس رم كین‌ها را به مدت هشت ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا سوفله كاملا خودش را بگیرد. در این مرحله فویل را از دور آنها جدا و سرو می‌كنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج