حلوای آلبالوی خوش رنگ
۲۲۶۲۷۴
۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵
۲۵۳۰۵ 
ابتدا آرد سنگك را آنقدر تفت می‌دهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الك كرده، كنار می‌گذاریم. آرد سفید شیرینی‌پزی را تا حدی تفت می‌دهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

حلوای آلبالو

مواد لازم:

  •   آرد سفید شیرینی‌پزی 200 گرم
  •    آرد سنگك 40 گرم
  •    آب 350 میلی‌لیتر
  •    شكر 300 گرم
  •    مارگارین 225 گرم
  •    روغن مایع 80 میلی‌لیتر
  •    آلبالو بدون هسته 300 گرم
  •    جوهرلیمو 1 قاشق چای خوری
  •    رنگ آلبالویی چند قطره
  •    شربت آلبالو 200 میلی لیتر

روش تهیه:

1. ابتدا آرد سنگك را آنقدر تفت می‌دهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الك كرده، كنار می‌گذاریم.

2. آرد سفید شیرینی‌پزی را تا حدی تفت می‌دهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند. در قابلمه‌ای گود آب، شربت،  شكر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط كرده، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید.

3. داخل تابه‌ای كه می‌خواهیم حلوا را تهیه كنیم كره را ذوب كرده، آردها را داخل آن الك می‌كنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌كنیم و یك دقیقه تفت می‌دهیم.

4. حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و كره اضافه كرده، هم می‌زنیم تا جایی كه حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر می‌داریم و آن را با آلبالو و ترافل‌های شكلاتی و ورق طلای خوراكی تزیین می‌کنیم.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج