طرز تهیه كوكوی تره به شکلی جدید
۲۲۶۲۸۰
۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰
۳۲۳۰۶ 
تمامی مواد را داخل كاسه‌ای گود مخلوط می‌كنیم و به سرعت آن را داخل یك قالب بزرگ یا قالب‌های كوچكی كه از قبل آماده و چرب كرده‌ایم می‌ریزیم.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

كوكوی تره

مواد لازم:

  •   تخم‌مرغ 6عدد
  •   تره خرد شده 500 گرم
  •   گشنیز 200 گرم
  •   اسفناج پخته شده 200 گرم
  •   پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
  •   نمك 2/1 قاشق چایخوری
  •   آرد 3 قاشق غذاخوری
  •   آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
  •   زردچوبه 1 قاشق چایخوری

روش تهیه:

1. تمامی مواد را داخل كاسه‌ای گود مخلوط می‌كنیم و به سرعت آن را داخل یك قالب بزرگ یا قالب‌های كوچكی كه از قبل آماده و چرب كرده‌ایم می‌ریزیم.

2. كوكو را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم كرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

3. پس از خارج كردن از فر به سرعت داخل سینی برگردانده و سرو می‌كنیم.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج