۲۲۸۰۴
۲ نظر
۵۲۱۳
۲ نظر
۵۲۱۳
پ

شام سلامتی ۱

دستور پخت لـخلـخ، عروس بندر

این غذای جالب جنوبی برای بسیاری عجیب است اما اگر یك‌بار آن را به درستی درست كنید، طرفدار دائمی آن خواهید شد.

دستور پخت لـخلـخ، عروس بندر

دستور پخت لـخلـخ، عروس بندر

برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر
  • روغن: یك‌چهارم پیمانه، ۶۰ میلی‌لیتر
  • برنج: ۳۰۰ گرم، شسته شده
  • فیله ماهی: ۵۰۰ گرم، خرد شده
  • پیاز متوسط: ۲ عدد، خلالی
  • سیر: ۳ حبه، ساطوری
  • شوید: ۱۲۰ گرم، ساطوری
  • زردچوبه: ۲ قاشق چای‌‌خوری
  • گرد لیمو: یك قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه

۱- روغن را در یك قابلمه متوسط روی شعله زیاد داغ كرده و پیاز را ۷-۶ دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس آن‌ها را با قاشق سوراخ‌دار از ظرف خارج كنید.

۲- سیر را یك دقیقه روی شعله متوسط تفت داده و زردچوبه و گرد لیمو را اضافه كنید. برنج آبكش شده و شوید را اضافه كرده و كمی بچرخانید بعد از آن به اندازه یك بند انگشت بالاتر از سطح برنج روی آن آب‌جوش اضافه كنید. ۳ قاشق مرباخوری نمك و یك قاشق مرباخوری فلفل قرمز اضافه كرده و پس از این‌كه آب مجددا به جوش آمد نصف پیاز داغ و ماهی را اضافه كرده و با برنج مخلوط كنید.

۳- از این مرحله به بعد مانند كته عمل كنید و پس از این‌كه آب برنج تمام شد شعله را كم كرده و در قابلمه را بسته و ۳۰دقیقه آن را دم كنید. در ۵ دقیقه آخر شعله را زیاد كرده و روی برنج و دور آن كمی روغن بریزید. پیاز داغ باقیمانده را همراه كمی گردلیمو و فلفل قرمز یا دارچین برای تزئین روی برنج استفاده كنید.

نکات آشپزی

این غذای جالب جنوبی برای بسیاری عجیب است اما اگر یك‌بار آن را به درستی درست كنید، طرفدار دائمی آن خواهید شد. مهم‌ترین نكته تهیه این خوراك ماهی آن است كه هرچه تازه‌تر باشد خوشمزه‌تر خواهد شد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      الان این فیله ماهی که گفتی کجاش بود؟؟؟؟؟

      پاسخ ها

      • الي

        انتهاي بند دوم بعد از نصف پياز داغ ...

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج