كرم مانگو یوگورت
۲۲۸۵۹۰
۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۲
۲۵۰۶۹ 
پودر ژلاتین را همراه 10 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط كنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری:

كرم مانگو یوگورت:

مواد لازم:

  •    كمپوت انبه خرد شده 1 پیمانه برای تزیین
  •     میوه انبه 1 عدد
  •     ماست پرچرب 1 پیمانه
  •     آب كمپوت انبه 2 پیمانه
  •     پودر ژلاتین 5 قاشق چایخوری
  •     آب سرد به میزان لازم

طرز تهیه:

1. پودر ژلاتین را همراه 10 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط كنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود.

2. آب كمپوت انبه، میوه انبه و ماست پرچرب را درون مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و مخلوط كنید سپس ژلاتین را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا یكدست شود؛ سپس درون قالب مورد نظر بریزید و در یخچال شش ساعت بگذارید تا بسته شود؛ حال به ظرف مورد نظر برگردانید.

3. شما می‌توانید برای اینكه دسر راحت‌تر برگردانده شود، قالب را درون آب گرم چند ثانیه فرو كنید و دسر را برگردانید سپس به سلیقه خودتان با میوه و كمپوت خرد شده تزیین كنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج