رول‌ های بوقلمون و هویج
۲۲۸۵۹۳
۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۴
۲۲۳۸۰ 
دیگر وقتش رسیده که دست از سر غذاهای تکراری بردارید و سعی کنید غذاهای مدرن را امتحان کنید، در این دستور آشپزی متوجه می شوید که برای درست کردن غذاهای مدرن حتما نیازی به مواد لازم عجیب و غریب نیست.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری:

رول‌های بوقلمون و هویج

مواد لازم:

  •     سینه بوقلمون خرد شده 250 گرم
  •     هویج رنده شده 2/1 پیمانه
  •     روغن هسته انگور به میزان لازم
  •     پیاز سرخ شده4/1 پیمانه
  •     زرشك 4 قاشق سوپخوری
  •     نمك و فلفل و قرص عصاره به میزان لازم
  •      پودر پنیر پارمسان 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

1. سینه بوقلمون را اسلایس كنید و با بیفتك‌كوب بكوبید تا كمی نازك شود ولی پاره نشود، سپس روی آن را قرص عصاره پودر شده بپاشید و بعد از آغشته کردن به روغن هسته انگور آن را با پلاستیك بپوشانید و در یخچال بگذارید تا دو ساعت بماند و سینه‌های بوقلمون طعم‌دار شود.

2. سپس هویج رنده شده را تفت دهید تا كاملا نرم شود و بعد از آن پیاز سرخ شده، زرشك و نمك و فلفل را اضافه كنید و سه دقیقه تفت دهید؛ در نهایت از این مواد میانی وسط رول‌ها بگذارید و روی آن پودر پنیر پارمسان بپاشید و رول كنید و یك خلال دندان در آن فرو کنید تا پخته شود؛ حال با سس تند و یا باقیمانده مواد میانی رول‌ها و سبزیجات تازه نوش‌جان كنید.

نکته:
قرص عصاره یا استاک از ترکیب نمک و ادویه به دست می‌آید که 70درصد آن نمک و باقیمانده‌اش از ترکیب چند نوع ادویه است و از کلیه فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها می‌توانید تهیه کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج