كنگر ماست يا بورانی كنگر
۲۳۰۶۷۹
۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷
۳۹۸۸۶ 
کنگر بخورید ولی لنگر نیندارید
وقتی هنوز سبزیجات متنوعی با طعم و مزه متفاوت پیدا می شود که شما می توانید با آنها بورانی ماست و آن سبزی مخصوص را درست کنید چرا سراغ ماست و خیار یا بورانی اسفناج می روید؟بورانی کنگر هم با کوکوهای مختلف خوشمزه می شود هم با پلوقاطی ها.
مجله آشپزی مثبت:  وقتی هنوز سبزیجات متنوعی با طعم و مزه متفاوت پیدا می شود  که شما می توانید با آنها بورانی ماست و آن سبزی مخصوص  را درست کنید چرا سراغ ماست و خیار یا بورانی اسفناج می روید؟بورانی کنگر هم با کوکوهای مختلف خوشمزه می شود هم با پلوقاطی ها.

كنگر ماست يا بوراني كنگر

مواد لازم براي 4 نفر

  • نيم كيلوگرم كنگر پاك‌شده
  • 2 /1 2 پيمانه ماست
  • 1  بوته سير
  •  نمك و فلفل به ميزان لازم
  • 2 /1 پيمانه آب
  • گل سرخ برای تزئین

طرز تهیه:

1.  ابتدا كنگرها را شسته و به‌صورت نوارهاي درشت به طول 5 سانتي‌متر يا 2 بند انگشت خرد كنيد.

2.  حبه‌هاي سير را با پوست از هم جدا كرده و در ظرفي حاوي آب سرد بريزيد و بگذاريد چند ساعتي خيس بخورد؛ به اين ترتيب، پوست آنها به راحتي جدا مي‌شود. پس از  اين مدت، پوست آنها را كنده و به‌صورت ريز رنده كنيد.

3.  در يك تابه گود مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود؛ سپس كنگرهاي خردشده را به آن اضافه كنيد و داخل روغن تفت دهيد. پس از اينكه كنگرها سرخ شد، سيرهاي رنده‌شده را همراه نمك و فلفل به آن اضافه كنيد و به تفت‌دادن ادامه دهيد. براي سرخ‌شدن سير حدود 3 تا 5 دقيقه زمان كافي است.

4.  در مرحله بعد، آب را در تابه بريزيد و در آن را بگذاريد و اجازه بدهيد تا كنگرها روي حرارت كم بپزند. سپس در تابه را برداريد تا آب اضافي باقيمانده بخار شود. حالا ماست را اضافه كرده و بگذاريد بر اثر حرارت به‌اصطلاح يك قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش كنيد و وقتي كه براني كمي سرد شد، آن را با گل سرخ تزئین کرده  و سرو كنيد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج