كوكوی چغاله‌بادام
۲۳۳۰۹
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۴
۸۵۶۴ 
یك كوكوی ابتكاری و متفاوت. برای تهیه آن از چغاله‌های درشت كه ارزان‌قیمت‌تر است استفاده كنید
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

  • مدت زمان آماده‌سازی: 50 دقیقه
  • مواد لازم برای 6-4 نفر
مواد لازم
  •  سبزی كوكو: 300 گرم
  •  تخم‌مرغ درشت: 4 عدد
  •  چغاله‌بادام: 100 گرم
  •  آرد: یك قاشق غذاخوری
  •  زردچوبه: یك قاشق چایخوری
  •  بیكینگ‌پودر: یك‌دوم قاشق چایخوری
  •  روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
  •  نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه

دوسوم چغاله‌ها را در غذاساز  پوره كنید و بقیه را با چاقو خرد كنید تا زیر دندان بیاید سپس همه را با هم مخلوط كنید. در یك كاسه بزرگ سبزی، چغاله‌بادام، زردچوبه، آرد و بیكینگ‌پودر را مخلوط كنید. تخم‌مرغ را در یك كاسه جداگانه بزنید تا یكدست شود. تخم‌مرغ را به مایه سبزی اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.مایه كوكو را با چنگال آنقدر بزنید تا كف كند سپس در یك تابه بزرگ و نچسب، روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و مایه كوكو را در آن بریزید. كوكو را با قاشق به صورت یكنواخت پخش كرده و در تابه را ببندید و پس از 5 دقیقه شعله را كم كنید.پس از 15 دقیقه كوكو را با احتیاط در یك دیس برگردانید. مقداری روغن در تابه ریخته و سمت دیگر آن را هم 20 دقیقه با در بسته بپزید، سپس كوكو را برش زده و با سالاد شیرازی و نان سرو كنید.

نكات:

1- اگر مایه كوكو پس از اضافه كردن تخم‌مرغ سفت بود، یك تخم‌مرغ دیگر اضافه كنید.
2- دلیل هم زدن تخم‌مرغ به صورت جداگانه آن است كه بوی زخم آن گرفته شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج