سوپ سیب و زنجبيل؛ يك وعده سلامتي
۲۳۵۱۹۳
۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۵
۱۸۳۳۰ 
طبيعي است ميوه چند روز كه در يخچال مي ماند شروع مي كند به لك شدن ، چاره استفاده مجدد از آن هم اين است كه يا آن را مارمالاد كنيم يا كمپوت البته بعضي از ميوه ها براي درست كردن بعضي غذاها و سوپ ها هم مناسب هستند.
مجله آشپزی مثبت: طبيعي است ميوه چند روز كه در يخچال مي ماند شروع مي كند به لك شدن ، چاره استفاده مجدد از آن هم اين است كه يا آن را مارمالاد كنيم يا كمپوت  البته بعضي از ميوه ها براي درست كردن  بعضي غذاها و سوپ ها هم مناسب هستند . به عنوان مثال باا سيب هاي لكه شده يخچالتان يك سوپ خوشمزه درست كنيد. 

سوپ سیب  و زنجبيل؛ يك وعده سلامتي

مواد لازم براي 2 نفر

1 ق س کره نرم شده
1 عدد پیاز
2 ق س زنجبیل تازه خرد شده
1 ق س پودر کاری
2 عدد سیب درختي
1 عدد سیب‌زمینی
3 پیمانه آب مرغ
به میزان لازم نمک و فلفل
مقداری ماست چکیده برای تزیین

طرز تهیه:

1. ابتدا سیب‌ها را بشویید، پوست آنها را گرفته و سپس آنها را به‌صورت مکعبی خرد کنید. سیب زمین را هم بعد از شست‌وشو پوست گرفته و آن را هم به‌صورت مکعبی خرد کنید. پیاز را هم بعدازآنکه پوست گرفتید خرد کنید.

2. در یک قابلمه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. بعد از 4-3 دقیقه زنجبیل را با پودر کاری بریزید و آنها را هم تفت دهید.

3. در این زمان سیب‌زمینی و سیب خرد شده را همراه با آب مرغ و مقدار لازم نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سیب‌زمینی و سیب نرم شوند.

4.  بعدازآنکه مواد نرم شدند، سوپ را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را داخل مخلوط‌کن بریزید تا مواد نرم شوند. بعدازآنکه سوپ نرم شد، آن را دوباره به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

5.  سوپ را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، آن را با ماست تزیین کرده و سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج