۲۳۵۴۳۶
۵۱۰۸
۵۱۰۸
پ

باقلوا پسته دامغانی

دامغان شهر پسته‌های خندان است. شهر شیرینی‌های خوشمزه و باقلواهایی که با پسته درست می‌کنند. اگر دلتان می‌خواهد برای عصرانه روزهای گرم تابستانی‌تان شیرینی اصیل و سنتی درست کنید، باقلوا پسته یکی از آنهاست.

باقلوا پسته دامغانی
مجله آشپزی مثبت - فرشته عبدالله‌‌زاده: دامغان شهر پسته‌های خندان است. شهر شیرینی‌های خوشمزه و باقلواهایی که با پسته درست می‌کنند. اگر دلتان می‌خواهد برای عصرانه روزهای گرم تابستانی‌تان شیرینی اصیل و سنتی درست کنید، باقلوا پسته یکی از آنهاست.

باقلوا پسته دامغانی

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۱عدد زرده تخم‌مرغ
  • ۴ /۱ پیمانه روغن مایع
  • ۴ /۱ پیمانه شکر
  • ۲ /۱ ق چ بیکینگ‌پودر
  • به میزان لازم آرد

مواد لازم برای شربت

  • 2 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه آب
  • 2/1 پیمانه گلاب

مواد میانی

  • ۲ پیمانه پودر پسته و یا بادام
  • ۱ پیمانه پودر قند
  • ۱ ق م پودر هل

طرز تهیه:

1. شکر،روغن و زرده تخم‌مرغ را مخلوط‌کنید.

2. بیکینگ‌پودر و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید. خمیر را یک ساعت استراحت دهید.

3. حالا با وردنه خمیر را مثل دو نان لواش نازک بازکنید. یکی را کف سینی چرب شده پهن کنید.

4. مواد میانی رامخلوط کرده و روی خمیر بریزید وفشاردهید .

5. حالا خمیر بعدی را روی مواد قرار دهید و با کارد به‌صورت لوزی برش دهید.3 قاشق روغن آب کرده رویش بریزید و به مدت15دقیقه در فر 150 درجه که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید.

6. موادشربت را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود و بافاصله در سه نوبت روی سینی باقلوا بریزید. سپس باقلواها را در ظرف دردار بچینید. می‌توانید مواد درونی را دورنگ بریزید.

فوت و فن

شربت را یک باره روی باقلواها نریزید باقلوای شما وا می رود و شل و له می شود. باید حتما با فاصله روی باقلواها بریزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج