کوکوی اسفناج گرگانی ها
۲۳۵۴۶۴
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۵
۳۱۱۵۰ 
کوکو سبزی همیشه طرفداران خودش را دارد. مخصوصاً کوکوهای شمال کشور. گرگانی‌ها کوکو سبزی متفاوتی دارند که با اسفناج و گشنیز درست می‌شود و البته با طعمی متفاوت و بی‌نظیر.
مجله آشپزی مثبت - مرضیه حسین زاده: کوکو سبزی همیشه طرفداران خودش را دارد. مخصوصاً کوکوهای شمال کشور. گرگانی‌ها کوکو سبزی متفاوتی دارند که با اسفناج و گشنیز درست می‌شود و البته با طعمی متفاوت و  بی‌نظیر.

کوکوی اسفناج گرگانی ها

مواد لازم برای 4 نفر

  • 400 گرم اسفناج خرد شده
  • 200 گرم گشنیز خرد شده
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
  • 1 ق س آرد سفید
  • 2 حبه سیر

طرز تهیه:

1.  اسفناج خرد شده، سير و گشنیز را درون کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

2.  تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی سبزی‌ها بریزید.

3.  نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

4.  حالا آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

5.  تابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق بزرگ مقداري از مواد را بردارید و درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

یه جوردیگه

تره طعم خوبی به این کوکو می دهد اگر گشنیز نداشتید می توانید از تره استفاده کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج