۲۴۲۸۵
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

بولونزه قلوه

دل، جگر و قلوه یا به زبان آشپزها «اندرونه»، معمولا در ایران به صورت كبابی خورده می‌‌شود

بولونزه قلوه
بولونزه قلوه


برترین ها: دل، جگر و قلوه یا به زبان آشپزها «اندرونه»، معمولا در ایران به صورت كبابی خورده می‌‌شود، اما روش‌های دیگری نیز برای پخت آنها وجود دارد كه با ذائقه ایرانی سازگار است. این خوراك لذیذ را با پاستا، خامه، پوره سیب‌زمینی یا برنج سرو كنید.


مواد لازم برای ۴ نفر
  • قلوه گوسفند: 8 عدد
  • سیر: یك حبه
  • پیاز: 2 عدد
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • سركه سفید: 4 قاشق غذاخوری
  • كره: 30 گرم
  • جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
  • آب‌گوشت: یك‌چهارم پیمانه
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه

قلوه را از وسط نصف كنید و پوست روی آن را بكنید، سپس آن را شسته و خشك كنید. هر نیمه قلوه را 3 قسمت كرده و كنار بگذارید. پیازها را پوست بگیرید یكی را ساطوری و دیگری را خلالی كنید.

روغن را داغ كرده و پیاز خلالی را 7 ‌قیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس از ظرف خارج كنید.

كره را در تابه داغ كرده و پیاز ساطوری را 4 دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید، پیاز خلالی را همراه قلوه اضافه كرده و تفت دادن را 4 دقیقه دیگر ادامه دهید. سركه، آب‌گوشت و جعفری ساطوری را اضافه كنید و كمی نمك و فلفل بزنید. غذا را روی شعله ملایم با در باز بپزید تا آب آن كاملا تبخیر شود. نمك و فلفل به اندازه لازم اضافه كنید. غذا حاضر است. حالا آن را با سلیقه سرو كنید.

نکته تکمیلی

1- اگر قلوه را زیاد حرارت دهید خشك و سفت می‌شود.
۲- این غذا را می‌توانید با اضافه كردن دل و جگر، مفصل‌تر تهیه كنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج