آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی
مردم اروپای شرقی عاشق ژامبون و سوسیس هستند. ژامبون های خانگی و سوسیسهایی که خودشان در خانههایشان درست میکنند و در صبحانه و ناهار و شام و حتی میان وعده هم میتوانی بو و مزهشان را پیدا کنی.
مجله آشپزی مثبت: مردم اروپای شرقی عاشق ژامبون و سوسیس هستند. ژامبون های خانگی و سوسیسهایی که خودشان در خانههایشان درست میکنند و در صبحانه و ناهار و شام و حتی میان وعده هم میتوانی بو و مزهشان را پیدا کنی. برای همین هم هست که در بیشتر غذاهای مجلسی و رسمی مردم این منطقه ژامبون هم دیده میشود.
مثلاً خوراک گوشت و پاستا که غذای رسمی مردم رومانی و بلغارستان است، بااینکه بر پایه گوشت و پاستا است اما حتماً باید ۱۰۰ گرم هم ژامبون داشته باشد. مردم رومانی معتقدند ژامبون و سوسیسهایی که در خانه و با دستهای خودشان درست میکنند سلامتی و آرامش را برای آنها هدیه میآورد. خوراک گوشت و پاستا، غذای مخصوص جشنهای کوچک این مردم است.
مواد لازم
طرز تهیه:
1. پیاز و ژامبون را نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.
۲. بگذارید ۵ دقیقه روی حرارت کم، روغن ژامبون بیرون بیاید.
۳. وقتی ژامبون روغن انداخت، بگذارید مثل تصویر خوب برشته شود، سپس فلفل دلمهای نگینی شده و سیر رنده شده را به پیاز و ژامبون اضافه کنید.
۴. گوشت را مکعبی برش بزنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.
۵. بعد از چند دقیقه، فلفل پاپریکا را هم روی بقیه موادتان بریزید و هم بزنید.
۶. گوجهفرنگی را نگینی خرد کنید و با کمی زیره و نمک و فلفل به بقیه موادتان اضافه کنید.
۷. حالا بهاندازه ۲ لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
۸. وقتی گوشت خوب پخت، آن را با پاستای فرمی که قبلاً آب کش کردهاید سرو کنید.
مثلاً خوراک گوشت و پاستا که غذای رسمی مردم رومانی و بلغارستان است، بااینکه بر پایه گوشت و پاستا است اما حتماً باید ۱۰۰ گرم هم ژامبون داشته باشد. مردم رومانی معتقدند ژامبون و سوسیسهایی که در خانه و با دستهای خودشان درست میکنند سلامتی و آرامش را برای آنها هدیه میآورد. خوراک گوشت و پاستا، غذای مخصوص جشنهای کوچک این مردم است.
مواد لازم
- ۴۰۰ گرم گوشت گوساله
- ۲۰۰ گرم پاستای فرمی
- ۲ عدد پیاز
- ۲ عدد گوجهفرنگی
- ۲۰۰ گرم ژامبون گوشت
- ۱ عدد فلفل دلمهای
- ۲ حبه سیر
- ۱ ق چ زیره
- ۱ ق س فلفل پاپریکا
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. پیاز و ژامبون را نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.
۲. بگذارید ۵ دقیقه روی حرارت کم، روغن ژامبون بیرون بیاید.
۳. وقتی ژامبون روغن انداخت، بگذارید مثل تصویر خوب برشته شود، سپس فلفل دلمهای نگینی شده و سیر رنده شده را به پیاز و ژامبون اضافه کنید.
۴. گوشت را مکعبی برش بزنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.
۵. بعد از چند دقیقه، فلفل پاپریکا را هم روی بقیه موادتان بریزید و هم بزنید.
۶. گوجهفرنگی را نگینی خرد کنید و با کمی زیره و نمک و فلفل به بقیه موادتان اضافه کنید.
۷. حالا بهاندازه ۲ لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
۸. وقتی گوشت خوب پخت، آن را با پاستای فرمی که قبلاً آب کش کردهاید سرو کنید.
پ
نظر کاربران
به نظر خیلی خوشمزه میاد ولی حیف که در کشور من نمیشه به هیچ ژامبونی اطمینان کرد.