آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۲۶۳۴۴۲
۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹
۹۵۸۹۸۷
فسنجان یکی از غذا‌هایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می‌کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می‌خواهیم راز تهیه یک فسنجان خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.
وب‌سایت سوران: فسنجان یکی از غذاهایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.

مواد اولیه:

  • روغن و نمک به میزان لازم
  • زعفران ساییده به دلخواه
  • پیاز (رنده شده) ۱عدد
  • رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار به شما بستگی دارد) ۲ الی ۳ پیمانه
  • مغز گردو آسیاب شده نیم کیلو
  • مرغ (سینه، ران یا فیله) ۱ کیلو
  • شکر ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

مواد اولیه فوق برای ۶ الی ۷ نفر است.

طرز تهیه:

۱. ابتدا یک پیاز متوسط اندازه یک نارنگی را با رنده درشت، رنده کنید. برای این کار می توانید از غذاساز یا خردکن هم استفاده کنید. پیاز را خوب خوب تفت بدهید تا به کیفیت ریز برسد.

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

۲. سپس گردو را به پیاز اضافه کنید. من برای ۴-۵ نفر ۲۵۰ گرم گردو استفاده می‌کنم. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی یعنی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار. اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت.

۳. گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه.

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

۴. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده است. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.

۵. چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه.

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

۶. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه. بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.

۷. تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خورش ماست. البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده.

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

۸. یه موردی که استثنائا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ باشه. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.

 در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین.

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریزچ

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

۹. بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.

۱۰. میزان ترشی و طعم رب انارها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.

رب انارهای شمالی خیلی خوشمزه ان و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره. خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن.

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

۱۱. این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه.

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

۱۲. و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست.

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.
انتشار یافته: 83
در انتظار بررسی:3
Iran (Islamic Republic of)
20:03 - 1394/08/25
فسنجونی که مامانم میپزه عالییییییییییییه
آدم سیر نمیشه
خداروشکر هرگز هم نه شکر اضافه میکنه نه افزودنی دیگه .......... سالم و عالی
اما اینم خوب بود ممنون
Iran (Islamic Republic of)
18:36 - 1394/09/05
من امروز با این روش فسنجون پختم، خیلی تلخ شده!!!
فکر کنم چون گردو رو تفت دادم اینجوری شد، خلاصه روش خوبی نیس، امتحان نکنید. خستگی آدم ب تنش میمونه :((
پاسخ ها
حدیث
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۲
فقط باید یه کوچولو تفت بدی تا بوی خامی نده و خوشبو بشه
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۹
اصلا نباید تو فسنجون روغن ریخت و تفتش داد. دیگه وقتی فسنجون چند ساعت رو اجاق باشه دیگه طعم خامی نمی ده.
Iran (Islamic Republic of)
12:30 - 1395/08/09
اگر گردو زیاد سرخ بشه تلخ میشه
France
18:26 - 1395/10/25
بسیار عالی. با اینکه خیلی وقت برد ولی بسیاااااارر خوشمزه شده. متشکرم.
در ضمن همه گردو رو سرخ میکنن
Iran (Islamic Republic of)
10:58 - 1395/12/13
این روش پخت فسنجون خیلی پرروغنه هم پیاز سرخ شده هم مرغ بنظرم بغیر از روغن خودگردونبايدروغن دیگه استفاده کرد
Iran (Islamic Republic of)
19:57 - 1396/01/06
سلام از آموزش خوب شما تشکر میکنم امروز برای سال جدید فسنجون درست کردم به روش شما دقیقا 9 ساعت بهش زمان دادم عالی بود نه تلخ بود نه ترش و شیرین خیلی ملس و واقعا خوشمزه شده بود خلاصه شوهر جان خیلی پسند کرد
Iran (Islamic Republic of)
08:47 - 1396/01/13
سلام دستتون درد نکنه . مقدار اب مورد نیاز رو قید نکرده بودید من اولین بار بود داشتم درست میکردم به مشکل برخوردم هر دفعه یه لیوان اب سرد میریختم و شعلش هم کم کرده بودم ابش زیاد بود مجبور شدم سعله رو بیشتر کنم تا ابش تبخیر بشه . در ضمن شاکی بودن چرا گردوها رو یه کم درشت نذاشتی و پیازش چرا کم بود اما خودم دوست داشتم مزش رو اما به اندازه شما نه غلیظ شد نه تیره
Iran (Islamic Republic of)
21:31 - 1396/01/18
سلام، مرسی به خاطر آموزش دقیقتون، برای اولین بار تو عمرم خورش فسنجون درست کردم و کسی که خورد گفت از هانی خریدی؟! واقعا عالی بود. البته من با پنج ساعت به نتیجه دلخواه رسیدم و طعم و رنگش هم عالی بود... دوست عزیزی که در مورد آب پرسیده بودین، تجربه خودم را میگم، من کم کم آب اضافه کردم، یعنی اولش با سه چهارم لیوان آب شروع کردم، ولی تا دو لیوان هم رسید فکر کنم...باز هم مرسی.
Iran (Islamic Republic of)
17:02 - 1396/02/15
خیلی عالی بود،اون هایی که میگن تلخ شده حتما گردو و رب انار نامرغوب و بد استفاده کردن،من که پختم و همه دوست داشتن،ممنون
Iran (Islamic Republic of)
15:08 - 1396/02/18
سلام.مریی بابت توضیح خوب و دقیقتون
Iran (Islamic Republic of)
15:09 - 1396/02/18
سلام.مرسی بابت توضیح خوب و دقیقتون
Iran (Islamic Republic of)
15:09 - 1396/02/18
سلام.مرسی بابت توضیح خوب و دقیقتون
Iran (Islamic Republic of)
02:10 - 1396/02/24
به روش شما درست کردم خیلی عالی شد .ممنون
-
21:50 - 1396/03/13
وای واقعا عالی شد.منم اولین بار بود درست کردم ولی بچه م و شوهرم خیلی خوششون اومد
Iran (Islamic Republic of)
11:25 - 1396/03/24
سلام ، ممنون از روشي که به صورت کامل گذاشتيد
فقط ميزان آبش رو قيد کنيد لطفا و اينکه آب رو يه جا اضافه کنيم يا کم کم طي زمانهاي مختلف ؟؟
و اينکه پيازي که سرخ ميشه احتياجي به زردچوبه و فلفل نداره ؟؟؟
زعفران رو در چه مرحله اي اضافه کرديد ؟؟؟
ممنون ميشم پاسخ بديد من مهمان دارم و براي اولين بار ميخوام با اين روش درست کنم
Iran (Islamic Republic of)
20:34 - 1396/04/03
وای خاک بر سرم. منم گردو تفت دادم مثل دستور پخت بالا، تلخ نشه که موهامو کندن دونه دونه گذاشتن کف دستم!!
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۳
شما خدمتکار یک خانۀ خشن هستید آیا؟!
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
8:42 دهنت سرویس ترکیدم از خنده
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
کاربر ۸ و ۴۲
احتمالا کوزته
United States of America
13:15 - 1396/04/27
دستور فسنجان عالی بود.من اولین بار بود میپختم خیلی خوب شد.مرسی
Iran (Islamic Republic of)
12:59 - 1396/05/09
من فسنجون رو با گوشت قلقلی درست میکنم و دو ساعته به نتیجه دلخواهم میرسم و کلا شیوه پختم فرق داره و همه هم خوششون میاد حتی اونایی که فسنجون با گوشت قلقلی دوست ندارن
به این صورت که 200 گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز کوچک رنده شده و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زیره و دارچین مخلوط و قلقلی میکنم.یه پیاز کوچک رنده شده رو تو قابلمه ریخته و روی اون گردوی آسیاب شده میریزم و روی شعله کم تا زمانی که اب پیاز تموم شه بعد کمی زردچوبه میریزم و مخلوط میکنم و آب سرد میریزم روش تقریبا 2 لیوان،وقتی جوش اومد گوشتها رو میریزم توش و میذارم 1/5 ساعت با شعله کم بپزه بعد 2 قاشق رب انار میزنم و میذارم نیم ساعت جا بیوفته و بعد میچشم شکر و نمک اگه لازم بود اضافه میکنم.اینجوری هم روغن میندازه و هم جا میوفته ،هیچ دردسری هم نداره و خیلی راحته
در ضمن اگه اب خورش زیاد بود میشه کمی یعنی حدود 1 ق غ ارد برنج رو ابتدا درون کمی از اب خورش حل کرد و بعد به خورش اضافه کرد خیلی سریع غلیظ میشه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۳
برای من هم دو تا سه ساعت آماده است. دیگه ده ساعت وقت لازم نیست، کیفیت مواد غذا پایین میاد.
Iraq
18:31 - 1396/05/21
فسنجون رودوست دارم خيلى
Iran (Islamic Republic of)
11:02 - 1396/06/01
اگرمرغ رو اول آبپز کنین تا کااامل پخته بشه بعد کمی با پیاز و ادویه ها تفت بدید نتیجه بهتر میشه چون دیگ روغنی ب جز روغن مردو بهش اضافه نمیشع مامان اونطور درست میکنن و وااااقعا زبانزده همه فامیله
Iran (Islamic Republic of)
02:14 - 1396/06/28
بسیار زیبا توضیح دادین فقط راجب آب چیزی نگفتین
Iran (Islamic Republic of)
02:14 - 1396/06/29
سلام.یه سوال داشتم آیا10ساعت بایدسرقابلمه بمونیم هم بزنیم یا لازم نیست ممنون میشم اگه جواب بدین
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۳
این ده ساعت دیگه افاده است. حداکثر سه ساعته پخته است. وقتی غلیظ شد بیشتر هم بزنید تا ته نگیره
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۹
اصلا تو سه ساعت خوب روغن نمیندازه.
Iran (Islamic Republic of)
23:37 - 1396/08/11
ما که درست نکردیم ولی معلومه خوشمزه ست نوشششششششششش
Iran (Islamic Republic of)
16:15 - 1396/08/16
منم دارم درست میکنم تاالانش که خیلی خوب بوده و خوشمزه ببینم تااخر پخت چجوری میشه
Iran (Islamic Republic of)
11:15 - 1396/08/21
سلام . من برای بار اول چند ماه پیش به این روش درست کردم ، زمان زیادی گذاشتم یعنی تقریبا از ساعت 11 صبح تا 7 شب روی گاز بود ولی عالی شد ، امتحان کنید به نظرم
در مورد آب ، منبرای بار اول 2 لیوان ریختم اونم آب یخ یخ و در حین پخت اگه لازم بود دوباره آبی خیلی یخ میریختم تا به غلظتی که میخوام برسم
یه نکته دیگه اینکه در ابتدای کار گردو رو زیاد با پیاز سرخ نکنید یه مقداری تفت بدید که کمی تغییر رنگ بده چون اگه گردو خوب باشه که فقط یه بوی سوختگی شاید حس کنید اما نه گردو سوخته و نه خورش تلخ میشه
اما اگر گردو خیلی مرغوب نباشه اون بویی که به مشامتون میرسه واقعا تلخی خورشت رو خواهید داشت
چون کلا گردو کمی رو حرارت میره زود بو بلند میشه .
از دستور خوبتون هم ممنون .
Iran (Islamic Republic of)
23:57 - 1396/08/25
دارم به این روش میپزم الان یکساعتی هست که اب به گردوها اضافه کردم تست کردم تدا رو شکر تلخ نشده
United States of America
04:54 - 1396/09/07
من با اين دستور فسنجون درست كردم بسيار عالي شد، براي حدود چهل نفر، همه خوششون اومد.ممنون از راهنماييتون.
Iran (Islamic Republic of)
11:35 - 1396/10/03
درمورد آب برای خورش فسنجون باید بگم آب باید به اندازه ای اضافه بشه که مثل ماست شل باشه بعد درطول پخت یکی دوبار تکه های یخ(۲الی۳) بهش اضافه بشه
Austria
12:34 - 1396/10/17
من متوجه نشدم زعفران دقیقاً کی باید اضافه بشه!
Iran (Islamic Republic of)
14:34 - 1396/11/02
با سلام من دفعه اول بود که فسنجون درست کردم اونم به روش شما و واقعا عالی شد .شیش ساعت زمان برد .و خدا رو شکر همه راضی بودن .بی نهایت سپاسگزارم
Iran (Islamic Republic of)
15:40 - 1396/11/12
من از شکر در فسنجان متنفرم ما زردآلو خشک که شیرین هست اضافه میکنیم واقعا معرکه میشه نمیدونم کدوم کج سلیقه ای شکر را در خورش پیشنهاد داده آخه مگه میشه تو خورش شکر ریخت شیرینی زردالو خشک بینظیر و طبیعی است
Iran (Islamic Republic of)
04:48 - 1396/11/14
به نظرم رنگ فسنجون خیلی سیاه شده
Iran (Islamic Republic of)
15:35 - 1396/11/24
بسیار. عالی می باشد
Iran (Islamic Republic of)
13:34 - 1396/11/30
اولین فسنجونم رو با این دستور پختم و فوق العاده عالی شد.خودمم باورم نمیشد.دفعات بعد هم به خوبی همون دفعه اول شد.
پاسخ ها
معصومه
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
دوباره توضیح بدین
Iran (Islamic Republic of)
19:55 - 1397/01/23
زعفران وقتی اظافه میشه که مرغ رو به خورشید اظاف میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
19:43 - 1397/01/26
سلام دوستان..منم الان دارم درست میکنم.دعا کنید خوب بشه.وگرنه افسرده میشم.
Iran (Islamic Republic of)
11:31 - 1397/01/29
سلام دوستان میخواستم بدونم برای دو نفر نسبت میزان گردو به رب انار چجوری باید باشه مندخیلی میترسم که خراب بشه
Iran (Islamic Republic of)
20:40 - 1397/02/13
من با این دستوردرست کردم عالی شد دستتون دردنکنه
Iran (Islamic Republic of)
12:30 - 1397/02/18
نه فستجون بلکه درهر کاری باید وقت وانرژی گذاشت تا نتیجه گرفت
Iran (Islamic Republic of)
19:23 - 1397/03/28
خاک بر سرت تو آشپزی
رفتگرم نیستی
غذا تلخ میشه احمق
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۶
بی ادب
Iran (Islamic Republic of)
10:24 - 1397/05/19
زعفران و چه موقه ای باید اضافه کنیم ب خورشت؟؟
پاسخ ها
فریبا
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
سلام عزیزم باید آخرش اضافه کنی
Iran (Islamic Republic of)
00:43 - 1397/06/03
سلام من با این روش پختم عالی شد عالی تازه بار اولم هم بود......
United States of America
12:19 - 1397/06/05
با تشکر از شما ...... مقدار آب رو مشخص نکرده بودید .. و زمان اضافه کردن زعفران .باز هم ممنون
Iran (Islamic Republic of)
07:43 - 1397/07/21
روش توضیح در مقایسه با سایتهای دیگه خیلی خوب و عالی بود به جزئیات خوب پرداخته بودین میخوام درست کنم از نتجه اش حتما راضی خواهم بود مرسی بابت زحماتتون
Iran (Islamic Republic of)
17:29 - 1397/12/19
من تازه میخوام درست کنم کاشکی خوب بشه
Iran (Islamic Republic of)
14:37 - 1398/01/27
منم تازه میخوام درست کنم امیدوارم خوب بشه
Iran (Islamic Republic of)
15:02 - 1398/02/24
من همیشه این جوری درست می کنم عالی می شه فقط مرغش رو جدامیپز م استخوانش رو هم جدا می کنم ساعت آخر اضافه می کنم مطمئن باشید هر کس به این روش درست کنه پشیمون نمی شه
Iran (Islamic Republic of)
15:16 - 1398/03/17
سلام . ممنون از توضیح دقیقتون . من دیروز درست کردم برای اولین بار و با دستور شما .
عالی شد و همه عاشقش شدن.
Iran (Islamic Republic of)
11:44 - 1398/07/02
چه خبره 10 ساعت یعنی باید از شب قبل شروع کنی به پختن غذا تا فردا بتونی به مهمونت غذا بدی. من با زمانی خیلی سریعتر از این نتیجه عالی میگیرم
Iran (Islamic Republic of)
17:33 - 1398/07/02
میگم مرغ باید همیجوری بداریم..نباید سرخش کنیم ؟لطفا یکی توضیح بده من برابار اول میخام درست کنم
Iran (Islamic Republic of)
08:48 - 1398/07/03
اصلا به تفت دادن گردو نیازی نیست. بعضیها برای این که گردوی کمتری بریزند و زودتر غلیظ شود کمب رندۀ هویج اضافه می کنند یا کدو حلوایی یا چغندر یا بادنجان سرخ شده و له شده. همگی هم گفته اند که خوب می شود. من تا حالا این جوری امتحان نکرده ام. ولی به صرفه تر است و چون گردو خیلی گرم است، غذا را معتدل تر می کند.
Iran (Islamic Republic of)
20:46 - 1398/07/04
سلام،باید گفت فسنجان واقعی اول با بوقلمون است فسنجان واقعی،بعد اردک اونم اسراییلی اگر نبود همون شالیزاری،سوم غاز،و اگر وسعمان نرسید اخر مرغ،حالا چرا بوقلمون اول علاوه بر خاصیت ان به خاطر چربی بالا که پس میده و احتیاجی به روغن نیست،حالا شما با اردک درست کنید احتیاج به یک قطره روغن نیست چون گردو هم خودش روغن پس میده ،امتحان ضرر نداره من که خانومم درست میکنه هر دفعه انگشتام رو میخورم بعد ده روز باز انگشتام در میاد باور ندارید با اردک درست کنید!
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
اردک عالییهههه
Iran (Islamic Republic of)
19:09 - 1398/07/05
هیچ فسنجونی به فسنجون مامان پز من نمیشه همه عاشقشن خیلیییی عالیه
Netherlands
19:44 - 1398/07/29
من هم درست کردم.اما با گوشت چرخ کرده وگردو رو در این حد اسیاب نکردم.ذایقه من اینجوریه که گردو خیلی پودر نشه یه بار اسیابکردم وهمزمان با پیاز سرخ کردم طلایی شد اب اضافه کردم خوب شد.ممنون از شما
Iran (Islamic Republic of)
23:21 - 1398/08/05
ای کاش برا یه نفر هم میگفتین چه اندازه مواد اولیه بریزیم
Iran (Islamic Republic of)
13:47 - 1398/09/03
خیلی ممنون من هم دقیقا همینطور درست میکنم وهمه دوست دارن
Iran (Islamic Republic of)
12:20 - 1398/10/01
راه دیگه ای برای آسیاب گردو نیست چون من آسیاب کن ندارم
Iran (Islamic Republic of)
12:24 - 1398/10/01
من آسیاب کن ندارم باچی باید گردو هارو آسیاب کنم؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۲
تو چرخ گوشت بریز چرخش کت
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۸
رنده کن
Australia
01:42 - 1398/10/15
من فسنجون رو با این روش پختم فقط به جای مرغ ، گوشت قلقلی ریختم، با شعله بسیار کم ده ساعت زمان دادم، فوق العاده شده بود،دقیقا یک بند انگشت روغن پس داده بود
Germany
11:35 - 1398/11/27
سلام خیلی ممنون از توضیحاتتون..
Iran (Islamic Republic of)
17:20 - 1399/01/02
سلام خیلی خوبه که دقیق موبه موهمه چیزوتوضیح میدین.من دفعه اوله که درست میکنم خیلی ممنون که توضیح میدین واسه کسایی مث من که تاحالادرست نکردن.
Iran (Islamic Republic of)
19:25 - 1399/02/18
به نظر منم ده ساعت زمان برای پخش خیلی زیاده 3الی 4ساعت کافیه
Iran (Islamic Republic of)
18:59 - 1399/07/21
سلام منم پختم خیلی خوشمزه شده بود همه تعریف کردن ۶ ساعت زمان کاملا مناسبی و عالی میشه
Iran (Islamic Republic of)
19:23 - 1399/08/19
تو فسنجون ما هیچ وقت حتی یک قطره روغن هم نمی ریزیم و با گوشت گاو و یا گوسفند درست می کنیم. آخرش هم کلی روغن روش میفته و خوشمزه میشه. شکر هم توش نمی ریزیم فقط کمی ترشی داشته باشه هم رب گوجه یه ذره هم رب انار و آبغوره و گاهی هم آلو بخارا داخلش می ریزیم. فقط مدت زیادی رو اجاقه که قشنگ جا بیفته. البته با اضافه کردن یخ بیشتر روغن میندازه.
Iran (Islamic Republic of)
17:15 - 1399/10/28
سلام ببخشید من اولین باره دارم فسنجون درست میکنم و همون اولش وقتی گردو رو با پیاز تفت دادم بعد از چند دقیقه رب ریختم و باز بعد از چند دقیقه به لیوان اب سرد ریختم حالا باید چیکار کنم خیلی رنگش خوب نشده اب بریزم چند ساعت صبر کنم که گردودها رنگ عوض کنن؟
Iran (Islamic Republic of)
16:08 - 1400/02/04
سلام من شمالی هستم، برای پخت فسنجون سه چهارساعت زمان میخاد، اگه مرغ محلی باشه یا اردک وقتی ک سرخش کردین آب ریختیم بزارین از ابتدا تا خوب بپزه ولی اگه مرغ ماشینی دیرتر بریزین داخل خورشت چون مرغ ماشینی زیادم بپزه خیلی له میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر
روشا فارمسی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر صالحی_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تنورستان_فوتر