طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با سس هندی
۲۶۶۴۷۲
۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۶
۳۲۸۶۷
این بار می خواهیم به جای اینکه گوشت قرمز را به سیخ بکشیم گوشت مرغ را به سیخ کشیده و کباب کوبیده مرغ درست کنیم. این کباب ها به همراه نوعی سس که در این مطلب به شما آموزش می دهیم خیلی خوب از آب در می آید.
مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان: این بار می خواهیم به جای اینکه گوشت قرمز را به سیخ بکشیم گوشت مرغ را به سیخ کشیده و کباب کوبیده مرغ درست کنیم. این کباب ها به همراه نوعی سس که در این مطلب به شما آموزش می دهیم خیلی خوب از آب در می آید.

کباب کوبیده مرغ با سس هندی

مواد لازم برای 2 نفر

  •   300 گرم گوشت مرغ چرخ شده
  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ
  •  2  /1 ق چ ادویه گراماسالا
  •  4  /1 ق چ پودر زیره
  •  4   /1 ق چ پودر زنجبیل
  • 2 ق س گشنیز خرد شده
  • 1 حبه سیر له شده
  • 25 گرم پنیر فتای رنده شده
  • 1 ق س آب‌لیموی تازه
  • 1 عدد پیاز ریز رنده شده
  • 2 ق س پودر بادام
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 4 عدد سیخ چوبی
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. مرغ چرخ شده را با زرده تخم‌مرغ داخل آن بریزید و باهم مخلوط کنید. حالا ادویه‌جات، گشنیز خرد شده، پیاز، سیر، آب‌لیمو، پنیر، پودر بادام و کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید. حال مواد را خوب باهم ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.

2.  سیخ‌های چوبی را خیس کنید. از مواد مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید و با کمک دست مایه را به شکل کباب کوبیده های معمول درآورید.

3. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه بچینید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کباب‌ها آماده شوند. در حین پخت، چند بار سیخ‌ها را پشت‌ورو کنید تا همه جای آنها سرخ شوند. بعدازآنکه کباب‌ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

فوت‌وفن

بهتر است سیخ های چوبی را 15 دقیقه قبل از استفاده داخل مقداری آب بگذارید تا خیس بخورند. این کار باعث می‌شود موقعی که کباب‌ها پخته و آماده می‌شوند، به سیخ نچسبند.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج