۲۶۶۹۳۶
۲۵ نظر
۵۰۶۸
۲۵ نظر
۵۰۶۸
پ

طرز تهیه خیارشور یک روزه!

خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانه‌ها پیدا می‌شود. خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذا‌های دیگر سرو می‌شود. به جای اینکه از خیارشور‌های شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این خیارشور خوشمزه را تهیه کنید.

برترین‌ها: خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانه‌ها پیدا می‌شود. خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذا‌های دیگر سرو می‌شود. به جای اینکه از خیارشور‌های شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این خیارشور خوشمزه را تهیه کنید.

طرز تهیه خیارشور یک روزه!

مواد لازم:

  • خیار: به میزان لازم
  • سیر: ۳ حبه
  • ترخون:چند ساقه
  • سرکه: ۱/۲ لیوان
  • نمک: به ازای هر لیوان آب ۱ قاشق غذاخوری
  • آب جوشیده سرد: به میزان لازم

طرز تهیه خیارشور یک روزه!

طرز تهیه:

۱. خیار را کاملا شسته داخل شیشه‌های سسی بزرگ می‌ریزیم. بعد بقیه مواد را در شیشه می‌اندازیم.

۳. در اخر آب جوشیده خنک را با سرکه و نمک روی خیار‌های داخل شیشه می‌ریزیم سپس درب شیشه را محکم می‌بندیم.

۴. در این مرحله ظرف‌ها را داخل قابلمه بزرگی قرار داده و داخل قابلمه را به ارتفاع سه چهارم شیشه‌ها پر از آب میکنیم و با شعله متوسط اجازه میدهیم تا آب به جوش بیاید.

۵. هر زمان که رنگ خیارها به رنگ خیارشور تغییر پیدا کرد (تقریبا ۱۵ دقیقه)، زیر شعله را خاموش میکنیم و اجازه می‌دهیم شیشه‌ها در همان آب خنک شوند.

۶. شیشه خنک شده را به مدت ۱ شب در یخچال نگهداری کنید و پس از آن خیارشور یک روزه شما آماده است. نوش جان!

طرز تهیه خیارشور یک روزه!

نکته:

  • دقت کنید که شعله گاز را خیلی زیاد نکنید و یا شیشه‌ها را یک‌دفعه در آب جوش قرار ندهید چون باعث شکستن ظرف می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      پپ
      .)

      پاسخ ها

      • بدون نام

        فقط تا زمانی که شیشه و آب کاملا سد نشدن نباید از داخل ظرف خارج بشن
        چون
        می شکند
        مراقب باشید
        نوش جان

    • شانا

      در شیشه نباید فلزی باشه؟؟

      پاسخ ها

      • ....

        اتفاقا من پلاستیکی گذاشتم ولی حرارت که خورد باز شد
        فلزی گذاشتم سفت موند

    • بدون نام

      ممنون عالی بود باز هم از این روشهای مفید رو معرفی کنید لطفا

    • بدون نام

      چه باحال

    • فاطی

      دستت درد نکنه ممنون

    • میترا

      خیلی عالی بود ممنون

    • مرسانا

      عاللللی بودمرسی

    • بدون نام

      عالیه.ولی شیشه من در آب شکست.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        زیرش باید خیلی خیلی کم باشه حدود یک ساعت طول میکشه جوش بیاد ولی نتیجه عالی میشه

    • مامان امیر عباس

      سلام برای تعداد بالا هم روشی هست که یک روزه آماده بشه ؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بله تعداد شیشه هارو بیشتر کنید

    • الی

      مقدار نمک رو برای همین مقدار خیار بگید. چون من درست کردم خ بی نمک شد .

      پاسخ ها

      • ....

        من تو هر شیشه 1 کیلویی 1 قاشق و نیم میریزم عالی میشه
        شیشه 2 کیلویی تقریبا 2 قاشق پر

      • بدون نام

        به ازای 1 لیوان آب 1 قاشق سرپرست نمک بریزین

    • بدون نام

      عالی بود ازمن خوشمزه شدن

    • بدون نام

      واقعا خوب بود.

    • فاطمه

      دوستان گلم فقط حواستون باشه شیشه رو یدفه تو آب گرم نزارید و یکدفعه هم از اون بیرون نیارید چون میشکنه از اول قبل اینکه آب داغ داغ شه بزارید تو قابلمه تا آروم آروم با اون جوش بیاد و 15 دقیقه بجوشه بعد هم زیرش رو خاموش کنید بزارید تو همون آب خنک شه بعد بیارید بیرون. زیر گاز رو هم کم کنید تا آروم آروم بجوشه وگرنه شیشه میشکنه. نوش جان

    • ژیلا

      دوستان یک سوال: خیار رو خشک کنیم، بریزیم داخل شیشه یا خیس؟ چون میگن مواد ترشیجات خیس باشه کپک میزنه.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        داری داخل آب میریزی و آبش هم جوش میاد، خوب همون خیس دیگه :)

    • بدون نام

      جالب بود ممنون

    • بدون نام

      ترشی را هم می توان به همین صورت درست کرد؟

    • بدون نام

      ما سرکه نمی ریزیم ،اونوقت میشه خیار ترش ،نه شور

    • مرصیه

      عالی بود دستت شما درد نکنه باتشکر فراوان میبوسمت

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج