۲۷۶۰۰۶
۵ نظر
۵۰۹۷
۵ نظر
۵۰۹۷
پ

طرز تهیه رولت خامه‌ای تابه‌ای بدون نیاز به فر

بعضی ها کار با فر برایشان سخت است، برای همین از درست کردن کیک ها و شیرینی ها تفره می روند. برای اینکه دیگر بهانه ای نداشته باشند، طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر را آموزش داده ایم.

وب سایت بیتوته: بعضی ها کار با فر برایشان سخت است، برای همین از درست کردن کیک ها و شیرینی ها تفره می روند. برای اینکه دیگر بهانه ای نداشته باشند، طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر را آموزش داده ایم.

مواد اولیه:

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد ۵۰ گرم
  • بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکر ۵۰ گرم
  • خامه (قنادی یا فرم گرفته) به میزان لازم
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه رولت خامه‌ای تابه‌ای بدون نیاز به فر

طرز تهیه:

۱- تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد.

۲- سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کنید با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.

۳- تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید.

۴- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس ۱۰ دقیقه یک طرف و ۵ دقیقه طرف دوم را بپزید.

۵- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.

۶- بگذارید کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی کنید.

۷- میتوانید از انواع مغزها و موز و شکلات به دلخواه لای رولت بریزید و دوباره رول کنید.

۸- کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • زهرا فروتن

      بسیار عالی بود حتما امتحانش میکنم

    • مریم

      عالی بود دستتون درد نکنه،منم فر ندارم،خیلی به دردم خورد.

    • سیامک

      به جای فر میتونید ظرف یا قالب کیک وشیرینی را بعداز گذاشتن ی آجر درون قابلمه بزرک که جایگزین فرشده و روی اجاق گذاشتین استفاده کنید
      در مصرف گاز هم صرفه جویی میشه

    • لیلا

      سلام وخسته نباشی .واسه من کمی خمیرشددلیلش چیه مثل بیرون خمیرش سبک نشد

    • لیلا

      اگه میشه جوابموبدین.اگه امکان داره دستورشیرینی های بدون فر رومیخواستم نداشتن فربرام دردسرشده.باتشکر

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج