«خورش هندی» در آشپزخانه روز جمعه!
۲۷۶۹۰۴
۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱
۲۵۷۶۲ 
من همیشه به درست کردن غذاهای ملل دیگر خیلی علاقه نشان می دهم. فکر می کنم خیلی ها هم مثل من باشند و دوست داشته باشند غذاهای کشور های دیگر را هم درست کنند و تجربه هایی در این زمینه بدست بیاورند.
وب سایت آشپز باشی: من همیشه به درست کردن غذاهای ملل دیگر خیلی علاقه نشان می دهم. فکر می کنم خیلی ها هم مثل من باشند و دوست داشته باشند غذاهای کشور های دیگر را هم درست کنند و تجربه هایی در این زمینه بدست بیاورند.

خورش هندی ساده

مواد لازم:
  • ۱ پیمانه  برنج
  • ۲ قاشق سوپ خوری  روغن گیاهی
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ حبه  سیر
  • ۱ قاشق سوپ خوری پودر کاری
  • ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • ۳ پیمانه رب گوجه
  • ۸۵۰ گرم  نخود
  • ۱ قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه
  • ۱/۲ پیمانه ماست کم چرب
  • یک و نیم پیمانه آب    
طرز تهیه:

1. برنج را بپزید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.

2.در حین پخته شدن برنج، در یک ماهیتابۀ بزرگ روغن را گرم کنید. پیاز و سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. به طور مداوم حدود 4 تا 6 دقیقه هم بزنید تا پیازها نرم شوند. پودر کاری وزنجبیل را اضافه کنید. حدود 1 دقیقه بپزید و هم بزنید تا معطر شوند.

3.رب گوجه، نخودها و یک و نصفی پیمانه آب اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیایند، شعله را کم کنید و اجازه دهید حدود 8 تا 10 دقیقه آرام بپزد و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا غلیظ شود. آبلیمو را اضافه کنید و به هم بزنید.

4.نمک و فلفل را اضافه کنید. خورش را به همراه برنج و ماست سرو کنید. می توانید در نهایت روی خورش را با کمی کاری و برش های لیمو تزئین کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
01:42 - 1394/09/28
مزخرف تر از غذای هندی غذاهای چینی هستن.....
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج