۲۷۸۷۶
۱ نظر
۵۲۱۲
۱ نظر
۵۲۱۲
پ

یک غذای مردانه؛ ته‌چین دنده

یك غذای لذیذ و مقوی برای روزه‌داران عزیز كه در عین مقوی بودن سازگار با ذائقه ایرانی است و با توجه به اینكه قیمت دنده ارزان‌تر از سایر بخش‌های گوشت است، ‌پول زیادی از جیب مبارك‌تان نمی‌رود.

یک غذای مردانه؛ ته‌چین دنده

برترین ها: یك غذای لذیذ و مقوی برای روزه‌داران عزیز كه در عین مقوی بودن سازگار با ذائقه ایرانی است و با توجه به اینكه قیمت دنده ارزان‌تر از سایر بخش‌های گوشت است، ‌پول زیادی از جیب مبارك‌تان نمی‌رود.

یک غذای مردانه؛ ته‌چین دنده

مواد لازم برای ۴ نفر
  • برنج: 4 پیمانه، خیس كرده
  • دنده گوسفند: 800 گرم، خرد شده
  • پیاز متوسط: یك عدد، چهارقاچ
  • سیر: 2 حبه
  • زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
  • ماست خامه‌ای: 150 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
  • زعفران دم‌كرده: یك‌چهارم پیمانه
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل: به میزان لازم


روش تهیه

دو قاشق غذاخوری روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و دنده را ۵ دقیقه در‌ آن تفت دهید، سپس زردچوبه را با پیاز و سیر اضافه كرده و پس از ۳ دقیقه ۲ پیمانه آب‌جوش اضافه كرده و با در بسته روی شعله ملایم ۲ ساعت آن را بپزید.۴ لیتر آب را با ۴ قاشق غذاخوری نمك در یك قابلمه به جوش بیاورید، سپس برنج را در آن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه بجوشانید تا مغز آن نرم شود، سپس آبكش كرده و كنار بگذارید.زرده‌ها را در یك كاسه بزرگ بزنید تا یكدست شود، سپس ماست و زعفران را با آن مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. دنده‌ها را در مایه ته‌چین بخوابانید و به خوبی مخلوط كنید.روغن باقیمانده را در یك قابلمه متوسط داغ كرده و یك لایه برنج كف آن ریخته و صاف كنید. مایه دنده را روی آن ریخته و صاف كنید و باقیمانده برنج را روی آن بریزید و ته‌چین را ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا دم بكشد.


نکته :

۱- هنگام دم كردن ته‌چین كمی آب در حد چند قاشق غذاخوری اضافه و ۵ دقیقه شعله را زیاد كرده تا بخار كند، سپس شعله را كم كنید.


2- قبل از كشیدن غذا، دور ته‌چین را روغن بریزید تا قالبی جدا شود.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      وقتی تچه چین با دنده و یا گوشت با تکه های بزرگ دم می کنیم باید در دیگ مسی باشد تا زود نسوزد و زمان دم هم باید حدود یکساعت باشد .

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج