۲۸۹۶۹
۱ نظر
۵۰۲۰
۱ نظر
۵۰۲۰
پ

آش جو

جو، نخود و لوبیا را جداگانه از شب قبل خیس كنید، پیاز را به صورت خلال برش داده در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

آش جو

برترین ها:

آش جو

مواد لازم:
  • جو پوست گرفته: یك و یك‌دوم پیمانه
  • بلغور گندم: یك‌دوم پیمانه
  • لوبیا: یك‌دوم پیمانه
  • گوشت سردست: 500 گرم
  • نخود: یك پیمانه
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • کشک ساییده غلیظ: 500 گرم
  • پیاز: 4 عدد
  • دوغ بدون گاز: 3 پیمانه
  • روغن: به مقدار لازم
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه:

جو، نخود و لوبیا را جداگانه از شب قبل خیس كنید، پیاز را به صورت خلال برش داده در روغن تفت دهید تا طلایی شود. جو، گوشت سردست، پیاز سرخ شده، زردچوبه و بلغور گندم را در قابلمه مناسبی بریزید و با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید، پس از ۳۰ دقیقه حبوبات را اضافه کنید. آش جو را باید گاهی هم بزنید تا ته نگیرد. زمانی که حبوبات و گوشت پخته شد، گوشت را بیرون آورده و بکوبید و دوباره داخل آش ریخته، سبزی را پس از شستن خرد کرده و به آش اضافه کنید تا بپزد. آنگاه دوغ را اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد، کمی از آش را در کشک بریزید و آن را رقیق کرده و به آش اضافه کنید. بعد کمی روغن در ظرف بریزید تا گرم شود و نعناع خشک را در روغن تفت دهید. سپس روی آش را با کشک پوشانده و با نعناع داغ، پیاز داغ و زعفران تزیین کنید.

نکته:

در بعضی از شهرهای ایران به‌جای گوشت از سیرابی گوسفند در آش جو استفاده می‌کنند، سیرابی را پس از پخت، ریز خرد کرده و به آش اضافه می‌کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      سبزی که در لیست مواد لازم نبود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج