۲۹۲۹۳۶
۳ نظر
۵۰۱۱
۳ نظر
۵۰۱۱
پ

سوسیس پنیردار خانگی

این سوسیس را با خیال راحت میل کنید

معمولا سوسیس یکی از اجزای جدا نشدنی از سبد غذایی ماست و حسابی به آن عادت کرده ایم. از طرفی هم مصرف سوسیس ما را برای سلامتی مان دچار تردید می کند. برای همین کمر همت می بندیم که خودمان این خوشمزه ها را درست کنیم.

وب سایت ایران کوک: معمولا سوسیس یکی از اجزای جدا نشدنی از سبد غذایی ماست و حسابی به آن عادت کرده ایم. از طرفی هم مصرف سوسیس ما را برای سلامتی مان دچار تردید می کند. برای همین کمر همت می بندیم که خودمان این خوشمزه ها را درست کنیم.

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • پنیر موزارلا ۱۰ گرم
  • مرغ چرخ کرده نیم کیلو
  • آرد نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن ۸۰ میلی لیتر
  • یخ کوچک ۱۲۰ میلی لیتر
  • قرص گوشت ۱۵ گرم
  • نمک ۱ و یک دوم قاشق چایخوری
  • ادویه تند ۱ قاشق چایخوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری

این سوسیس را با خیال راحت میل کنید

طرز تهیه:

۱- ادویه ها را در یک کاسه خوب باهم مخلوط کنید. سپس همه مواد را در غذاساز بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه خوب باهم میکس شوند.می توانید تکه های یخ را کم کم اضافه کنید.

۲- یک سلوفان تمیز بلند انتخاب کنید. مواد سوسیس خانگی را روی سلوفان پهن کنید و در وسط آن پنیر رنده شده قرار دهید. سوسیس را بپیچید و سپس سلوفان را لوله کنید. سوسیس را از وسط با یک تکه روبان یا پلاستیک ببندید. به همین ترتیب به سمت دو طرف، قطعات سوسیس را انتخاب کنید و با پلاستیک ببندید تا به دو انتها برسید.

این سوسیس را با خیال راحت میل کنید

۳- سوسیس ها را به مدت ۱ ساعت داخل آب جوش قرار دهید تا بپزند. پس از مدت ۲۴ ساعت استراحت در یخچال سوسیس آماده سرو و استفاده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      عالي بود ممنون

    • paria

      1 سوال ، اینکه سلفون میپیچیم میذاریم تو آب جوش مضر نیست؟ چند وقت یه مقاله نوشته بود راجع به اینکه علل کیست های خانم ها موندن و گرم شدن آب تو بطریه.

    • بدون نام

      کسی درست کرده که ببینه مزه اش با سوسیس بیرون فرقی داره یا نه؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج