حلوای گل محمدی
۲۹۳۷۷
۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۴
۲۱۱۲۱ 
روغن مایع را همراه كره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نكند....
برترین مجله اینترنتی ایران




 برترین ها:

مواد لازم :

  •  كره: 350 گرم
  •  آرد: 500 گرم
  •  روغن مایع: 150 گرم
  •  عسل: 3 قاشق سوپ‌خوری
  •  پودر قند: 280 گرم
  •  پودر گل محمدی: یك پیمانه
  •  هل: یك قاشق چای‌خوری
  •  گلاب: یك پیمانه
  •  بادام پودر شده: یك پیمانه


طرز تهیه:


1 -  روغن مایع را همراه كره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نكند.

2 - پودر بادام را اضافه كنید تا تفت بخورد.

 3 -  مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه كنید.

4 -  وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا مواد به‌صورت خمیر درآید.

 5 - می‌توانید حلوا را داخل سینی پهن كنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یك قاشق از مواد برداشته، آن را گرد كنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
07:27 - 1391/10/28
خیلی عالیه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج