كبسه، معروف‌ترین ته‌چین عربی
۲۹۳۸۳
۲۴ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۰
۲۱۵۵۴ 
كبسه ته‌چین عربی و یكی از معروف‌ترین غذاهای این كشور است كه اگر به دنبال ریشه‌های آن بگردیم، به تركیبی از آشپزی ایرانی و هندی می‌رسیم.
برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها: كبسه ته‌چین عربی و یكی از معروف‌ترین غذاهای این كشور است كه اگر به دنبال ریشه‌های آن بگردیم، به تركیبی از آشپزی ایرانی و هندی می‌رسیم.



مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
  •    كره: 50 گرم
  •   پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری‌شده
  •   سیر: 6حبه رنده‌شده
  •   رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  •   مرغ خرد شده: یك كیلو و نیم
  •   كنسرو گوجه‌فرنگی: یك عدد خرد شده
  •   هویج متوسط: 3 عدد، رنده‌شده
  •   میخك: 3 عدد (اختیاری)
  •   جوزهندی: یك‌‌چهارم قاشق چای‌خوری
  •   پودر تخم گشنیز: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  •   نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
  •    آب‌جوش: 3 پیمانه
  •   قرص عصاره مرغ: یك عدد
  •   برنج خیسانده: 3 پیمانه
  •   خلال بادام: یك‌‌چهارم پیمانه (اختیاری)

مواد لازم برای ادویه كبسه:
  •    زعفران ساییده: یك‌‌دوم قاشق چای‌خوری
  •    پودر هل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  •    دارچین: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  •   ادویه پلویی: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  •    فلفل سفید: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  •    گرد لیمو: یك قاشق غذاخوری

روش تهیه:


-1 ادویه‌های تشكیل‌دهنده كبسه را با هم مخلوط كرده و كنار بگذارید. كره را روی شعله متوسط در یك قابلمه بزرگ داغ كرده و پیاز و سیر را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. سیر را در یك دقیقه آخر اضافه كنید. تكه‌های مرغ را داخل روغن قرار داده و تفت دادن را 10دقیقه دیگر ادامه دهید تا مرغ برشته شود. رب گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.


-2 كنسرو گوجه‌فرنگی را با هویج، میخك، جوز هندی،‌ زیره، تخم‌گشنیز و ادویه كبسه مخلوط كنید. پس از  2 دقیقه تفت دادن، آب جوش و قرص عصاره مرغ را اضافه كرده و با در بسته یك ساعت بپزید تا كاملا پخته شود.


-3 برنج شسته‌شده را آبكش كرده و به مرغ اضافه كنید. اگر آب آن كم بود، كمی آب جوش به آن اضافه كرده و 2 تا 3 قاشق چای‌خوری نمك به آن بیفزایید. از این مرحله به بعد مانند كته عمل كنید و هنگامی كه آب غذا تبخیر شد، شعله را كم كرده و با در بسته 30 دقیقه آن را دم كنید، سپس كبسه را كشیده و سرو كنید.

نكات آشپزی:

1- در كبسه سنتی از یك‌چهارم پیمانه كشمش پلویی استفاده می‌شود.


2- می‌توانید رب گوجه‌فرنگی را حذف كرده و 2 قاشق چای‌خوری زردچوبه به جای آن اضافه كنید.






برچسب ها:
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
12:03 - 1392/01/25
كبسه ته‌چین عربی و یكی از معروف‌ترین غذاهای این كشور است !!؟کدوم کشور !
Iran, Islamic Republic of
17:19 - 1392/01/29
ازخانم سراوانی بپریسداحیانااین غذاروتواون کسورعربی میل نکردن
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج