خورش بامیه
۲۹۳۸۸
۲۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۰
۱۸۷۰۶ 
حدود یك پیمانه نیز آب بریزید، در قابلمه را بگذارید حرارت را ملایم كنید و اجازه دهید برای مدت 2ساعت گوشت بپزد...
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد لازم :
  •  كره: یك‌دوم پیمانه
  •  پیاز بزرگ: 3عدد
  •  سیر: 4عدد
  • گوشت خورشی: 500 گرم
  • گوجه‌فرنگی تازه: 4عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق سوپ‌خوری
  •  بامیه تازه: 500گرم
  •  آبلیمو: 2 قاشق سوپ‌خوری
  •  نمك، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم


روش تهیه:


1 - پیاز را خرد كرده و به همراه سیر كوبیده و گوشت خوب سرخ كنید تا آب گوشت كامل كشیده شود. سپس فلفل‌ها، زردچوبه، رب گوجه، گوجه‌فرنگی رنده شده را به آن اضافه كنید. 


2 - حدود یك پیمانه نیز آب بریزید، در قابلمه را بگذارید حرارت را ملایم كنید و اجازه دهید برای مدت 2ساعت گوشت بپزد. 


-3  بامیه را بشویید و كمی در روغن تفت دهید. 


-4  وقتی كه گوشت پخت، آبلیمو و بامیه را اضافه كرده و تنها 15دقیقه خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید.


 -5  نمك و فلفل و ترشی خورش را بچشید اگر اندازه بود 10 دقیقه زمان دهید و سپس خورش را بردارید.


نکته


در صورتی که تمایل داشتید این خورش را کمی ترش‌تر میل کنید مقداری غوره خورشی را تفت دهید و هنگام سرو روی خورش خود بریزید. غوره طعم بی‌نظیری به آن می دهد.


برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج