سالاد پاستا
۲۹۴۳۳
۱۲ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۶
۲۴۹۱۶ 
سالاد پاستا انواع فراوان و متنوعی دارد. اصولا تركیبی از چند سبزی خام یا پخته به همراه گوشت یا مرغ و یكی از انواع سس یا چاشنی‌ها، می‌تواند یكی از انواع سالادها باشد.
برترین مجله اینترنتی ایران


برترین ها: سالاد پاستا انواع فراوان و متنوعی دارد. اصولا تركیبی از چند سبزی خام یا پخته به همراه گوشت یا مرغ و یكی از انواع سس یا چاشنی‌ها، می‌تواند یكی از انواع سالادها باشد. انتخاب مواد تشكیل‌دهنده بنا به فصل، سلیقه و رنگ‌آمیزی سالاد می‌تواند متفاوت باشد.




مواد لازم برای 4 نفر:

  •  پاستای فرمی: 200 گرم، آبپز
  •  نصف سینه مرغ: آب‌پز، خرد شده
  •  نخودفرنگی: آبپز، 100 گرم
  •  جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
  •  تخم‌مرغ آبپز: 2عدد، رنده شده
  • آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
  •  سس مایونز: 150 گرم
  •  نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:


همه مواد را با هم مخلوط كرده و حداقل یك ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها با هم مخلوط شده و سالاد جا بیفتد.

نكات:

 1 - به جای سس مایونز می‌توانید از 100گرم ماست چكیده استفاده كنید.

2 - سبزی معطر بنا به سلیقه شما می‌تواند متفاوت باشد.

3 - پاستای صدفی برای تهیه سالاد، یكی از مناسب‌ترین انواع است، چون ضخامت كمی دارد و بافت آن با سایر مواد متناسب است.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج