۳۰۰۷۱۶
۸ نظر
۵۰۸۴
۸ نظر
۵۰۸۴
پ

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

این روزها درست کردن چیز کیک خیلی طرفدار پیدا کرده... نمیدونم تا حالا چیز کیک درست کردید یا نه ولی پیشنهاد میکنم حتما یه بار این چیز کیک یخچالی رو امتحان کنید.

وب سایت سوران: این روزها درست کردن چیز کیک خیلی طرفدار پیدا کرده ... نمیدونم تا حالا چیز کیک درست کردید یا نه ولی پیشنهاد میکنم حتما یه بار این چیز کیک یخچالی رو امتحان کنید .این چیز کیک علاوه بر خوشمزه بودن ظاهر قشنگی داره و میتونید از اون به عنوان یه خوردنی خوشمزه استفاده کنید.

مواد اولیه :
  • بیسکویت ساقه طلایی 300گرم
  • کره ذوب شده 150 گرم
لایه دوم :
  • شکر 2/3 پیمانه
  • آب جوش 1 و 1/4 پیمانه
  • پودر ژلاتین 1 و 1/2 ق غ
  • پنیر خامه ای (قبل از استفاده 2 الی 3 ساعت بیرو ن یخچال بگذارید تا نرم شه)) 500 گرم
  • عصاره وانیل ((اگر از وانیل پودری استفاده کردین 1/2 ق چ اندازش میشه)) 1 ق چ
  • توت فرنگی 10 الی 12 عدد
لایه سوم :
  • پودر ژله توت فرنگی دو بسته
  • آب جوش ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • آب سرد ۱و ۱/۲ پیمانه

1:کره رو داخل ماکروویو یاروی حرارت گازذوب میکنید

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۲:بعد ظرف پیرکس مستطیل مون (اندازه ۲۵در ۳۳در۵)روکه روش کاغذ روغنی انداختیم با کره چرب میکنیم(برای اینکه در تصویر به منظور عکسبرداری کاملا مشخص بشه کاغذ روغنی انداخته نشده)

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۳:حالا ما ازبیسکوییت دایجستیو یا همون ساقه طلایی استفاده میکنیم

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۴:بیسکوییت هارو در غذاساز کاملا پودر میکنیم(میتونین داخل کیسه فریزر بزارین و با هاونگ یا گوشت کوب کامل له و پودر کنید)

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۵:در این تصویر بیسکوییتا کامل پودر شدن

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۶:بیسکوییتهای پودر شده رو داخل ظرفی ریخته کره رو اضافه میکنیم

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۷:کاملا مخلوط میکنیم

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۸:مواد رو داخل ظرف پیرکس بریزید

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۹:کاملا با کفگیر بیسکوییت هارو فشار بدید تا پرس بشن

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۱۰:بگذارید داخل یخچال

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۱۱:پودر ژلاتین رو داخل کاسه

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۱۲:آب جوش رو بهش اضافه کنید

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۱۳:کامل هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل بشن

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۱۴:پنیر خامه ای رو داخل ظرف دیگه ای بزارید

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۱۵:شکر رو اضافه کنید

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۱۶:با همزن برقی شروع کنید به هم زدن

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۱۷:تا زمانی هم میزنیم که پنیر کاملا نرم بشه مثل تصویر

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۱۸:عصاره وانیل رو اضافه کنید

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۱۹:ژلاتین رو که خنک شده به مواد پنیرمون اضافه میکنیم

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۲۰:دوباره با همزن شروع کنید به همزدن باید مثل مایع روان باشه حالتی مثل میلک شیک داشته باشه و هیچ گلوله ای توش نمونه(مثل تصویر)

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۲۱:ظرف بیسکوییت رو از یخچال دربیارید بیرون و روش چنگال بزنید مثل عکس

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۲۲:مایع پنیرمون رو بریزید روی بیسکوییتها

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۲۳:ظرف رو در محیط اتاق ۱۰ دقیقه اجازه بدید بمونه

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۲۴:در این فاصله ،توت فرنگی ها را از وسط دو نیم کنید بعد قسمت بالاش رو(مثل vانگلیسی) شکل قلب با چاقو ببرید

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۲۵:توت فرنگی هارو تا نیمه در مخلوط پنیری به آرامی فرو کنید اگه اینکارو نکنید بعدا در لایه ژله شناور میشه!

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۲۶:بین توت فرنگی ها ۲/۵ الی ۳/۵ سانت فاصله باشه

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۲۷:روی ظرف رو سلفون بکشید

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۲۸:به مدت حداقل ۴ ساعت بگزارید یخچال یا طول شب رو.اگه خوب نبدنده بعذ از اضافه کردن لایه زله ای پنیر میاد روی ژله!

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۲۹: ژله توت فرنگی داشتیم

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۳۰:ژله رو داخل کاسه میریزیم

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه
31:آب جوش رو اضافه میکنیم


آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۳۲:کاملا هم میزنیم تا ذرات ژله داخلش حل بشن

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۳۳:آب سرد رو اضافه میکنیم

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۳۴:حتما اجازه بدید تا ژله خنک بشه(اگه گرم بریزید لایه پنیرتونو خراب میکنه).به آرامی ژله رو روی لایه پنیر بریزید

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۳۵:که به این شکل درمیاد

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۳۶:روشو سلفون بکشید

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۳۷:به مدت ۴ ساعت بگذارید یخچال

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۳۸:یک لیوان آب جوش بزارین کنار دستتون.چاقو رو برای هر برشی که انجام میدین داخلش بزنید اینکار باعث میشه به راحتی بریده بشه.اگه برای ته ظرف از کاغذ روغنی استفاده کردید که جدا کردن برشها راحته اگرهم استفاده نکردید ظرف دسر رو داخل یه ظرف بزرگتر که توش آب داغ ریختین چند ثانیه نگه دارین اینکار باعث میشه کره ی بیسکوییتها شل بشه و تکه هاتو به راحتی جدا بشه

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۳۹:روشو تا سرو بپوشونید و بگذارید یخچال

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه

۴۰:این دسر رو برای عشقتان درست کنید و لذت ببرید

آموزش تصویری: تهیه قلبی‌های خوردنی و عاشقانه
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ela

      عالی بووووووود

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چی چی عالی بود داداش من خیلی خیلی به توان بی نهایت عالی مخصوصا که قدم به قدم تصویریه ممنون برترینها

    • معصومه

      بابادمت گرم بی نظیر

    • معصومه

      بابادمت گرم بی نظیر

    • محبوبه

      سلام میشه غیر از توت فرنگی یه میوه دیگه رو معرفی کنین اخه الان فصلش نیست گیر نمیاد سپاسگزارم

    • زهرا

      سلام
      از چه پنیر خامه ای باید استفاده بشه ؟؟

    • علی ازادفلاح

      منظرتون از پیمانه چه مقداره؟

    • علی ازادفلاح

      منظرتون از پیمانه چه مقداره؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج