۳۰۱۳۵۷
۵۰۹۵
۵۰۹۵
پ

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

نوتلا یکی از چیزهای خوشمزه ای است که از کوچک تا بزرگ، همگی عاشقش هستند. اما چون قیمت آن کمی بالاست، خیلی ها از خریدن آن صرف نظر می کنند. برای همین طرز تهیه آن در منزل را به شما آموزش می دهیم.

وب سایت سوران: نوتلا یکی از چیزهای خوشمزه ای است که از کوچک تا بزرگ، همگی عاشقش هستند. اما چون قیمت آن کمی بالاست، خیلی ها از خریدن آن صرف نظر می کنند. برای همین طرز تهیه آن در منزل را به شما آموزش می دهیم.

مواد اولیه :

  • فندق (بدون نمک / تست شده) 2/3 پیمانه
  • عسل 3 ق غ
  • شکلات تلخ (ریز خرد شده) 1/2 پیمانه
  • شیر عسلی 3/4 پیمانه

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

همونطور که میدونید شیر عسلی پرطرفداره و از شیر عسلی پر طرفدارتر نوتلا هستش!

حالا تصور کنید این دوماده دوست داشتنی در کنار هم باشن بنظرتون نتیجه چی میشه؟ ! :)

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

در این روش از روغن استفاده نمیشه و برای دوستانی که با روغن مخالف بودند گزینه بهتری می باشد.

طرز تهیه:

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

برای تست فندق ها کف سینی کاغذ روغنی گذاشته فندق ها راداخل سینی میریزیم ودر فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار می دهیم تا قهو ه ای شوند و در طی این مدت حتما هر 3 تا 4 دقیقه یکبار فندق ها را زیر رو کنید تا نسوزند. بعداز تست شدن فندق ها را کنار میگذاریم تا خنک شوند.

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

سپس داخل غذا ساز ریخته

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

دستگاه را روشن میکنیم. بعداز 1 تا 2 دقیقه به این صورت خواهد شد

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

بعداز یک دقیقه دیگر فندق شروع میکنه به جمع شدن به دور تیغه دستگاه . در این مرحله میتونید یک پینچ نمک اضافه کنید

تا این مرحله شما کره فندق دارید.

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

بعداز حدود 5 دقیقه مایه صاف و یکدستی خواهید داشت(مثل تصویر)

تا زمانی ادامه می دهیم که کاملا یکدست شود.

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

شیر عسلی و شکلات و عسل را با هم ترکیب و به روش بن ماری ذوب کرده

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

و مرتب هم میزنیم تا کاملا به مخلوط یکدستی تبدیل شوند.

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

مخلوط شکلات را به ظرف فندق اضافه میکنیم و مجددا دستگاه را روشن میکنیم

به مدت 1 تا 2 دقیقه ویا یشتر تا زمانی که کاملا صاف و روان و براق شود و دانه ای داخل آن وجود نداشته باشد ترکیب میکنیم

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

تا زمانی که یکدست نشده به ترکیب شدن آنها ادامه می دهیم.

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

نوتلای ما آماده شده در صورت تمایل میتوانید مقدار بیشتری عسل اضافه کنید .اما به اندازه کافی شیرین است. بااین حال به ذائقه خودتون بستگی داره و میتونید مقدار عسل را کم و زیاد کنید

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

نکات:

1 - با این مقدار حدود 1 ونیم پیمانه نوتلا خواهید داشت

2 - غلظت شیر عسلی شما باید مناسب باشد (مثل تصویر) اگر از نوع خانگی استفاده میکنید، حتما به غلظت و یکد ست بودن شیر عسلی توجه کنید.

3 - بهتره از شکلات تلخ استفاده کنید چون به اندازه کافی شیرین هست حتی نوع ایرانی تا 96 % هم بنظر من عالیه اما غیر ایرانی درصد کمتر در نظر بگیرین.

4 - این نوتلا در ظرف دار تا 1 ماه در یخچال قابل نگهداری می باشد.

5 - میتوانید از این نوتلا در انواع کیک ها ، رولت ها ، دسر ها ، نوشیدنی ها ، بستنی ، کروسان و....... استفاده کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج