۳۰۱۷۰۳
۲۳ نظر
۵۰۰۳
۲۳ نظر
۵۰۰۳
پ

حاشیه های مرگ زن باردار در چالوس

طی سه روز گذشته مرگ مادر جوان باردار چالوسی مردم این شهر را به شوک بزرگی فرو برده است و این سوال بارها در ذهن همه ایجاد شده است که آیا باز هم کادر پزشکی کوتاهی کرده است یا خیر.

خبرگزاری ایسنا: ‌طی سه روز گذشته مرگ مادر جوان باردار چالوسی مردم این شهر را به شوک بزرگی فرو برده است و این سوال بارها در ذهن همه ایجاد شده است که آیا باز هم کادر پزشکی کوتاهی کرده است یا خیر.

مادر بارداری که به‌همراه دردهای ناشی از زایمان برای وضع حمل به بیمارستان آیت‌الله طالقانی چالوس می‌رود با گذشت چند ساعت به کما رفته و جان به‌جان آفرین تسلیم می‌کند.

این مادر ۲۴ ساله‌ که در ماه‌های آخر بارداری خود به‌سر می‌برد با مشاهده علایم درد ناشی از زایمان به بیمارستان آیت‌الله طالقانی چالوس مراجعه می‌کند که با تشخیص پرسنل بخش زایمان و برای وضع حمل طبیعی چند آمپول فشار به او تزریق می‌کنند، اما در این میان بیمار به کما رفته و پزشکان با دیدن این وضعیت اقدام به عمل سزارین کرده و نوزاد را به‌دنیا می‌آورند.

مادر باردار در جریان عمل جراحی سزارین فوت کرد و فرزندش برای همیشه از دیدن مادر محروم ماند.

احتمال کوتاهی پزشک معالج

یکی از بستگان این مادر باردار می‌گوید: چند ساعتی‌ مادر برای زایمان طبیعی منتظر می‌ماند، در واقع از زمان زایمان آن نیز گذشته بود، متوجه می‌شوند که قادر به زایمان طبیعی نیست و از طرفی خانواده نیز در شرایط مالی مناسبی نبودند که هزینه عمل خصوصی برای سزارین را به پزشک پرداخت کنند و به همین دلیل چند آمپول فشار برای زایمان طبیعی به وی تزریق شد.

‌سزارین پس از ۱۸ ساعت درد زایمان!

وی ادامه داد: به دلیل عدم شرایط زایمان و اورژانسی بودن شرایط نوزاد و مادر باردار در نیمه شب برای حفظ جان نوزاد و بعد از ۱۸ ساعت درد زایمان مادر به اطاق عمل تحت عمل سزارین قرار می‌گیرد که به محض به دنیا آمدن نوزاد مادر به دلیل خون ریزی شدید به کما رفته و به آی سی یو منتقل شده و بعد از چند روز به علت عدم کنترل خونریزی فوت می‌کند.

بعد از فوت مادر بحث‌های گوناگونی اعم از قصور کادر پزشکی در بیمارستان طالقانی چالوس و بی پولی موجب مرگ مادر باردار شده و اینکه به دلیل فقر مالی پزشک حاضر به انجام وظیفه قانونی خود نشده، به میان آمده که مسئولان مربوطه پیرامون این موضوع پاسخ داده و پرونده در دست بررسی قرار دارد.

رئیس بیمارستان طالقانی چالوس در مورد این موضوع گفت: در جریان مداوای این مادر باردار هیچ قصور پزشکی رخ نداد و کادر پزشکی همواره بر بالین این مادر حضور داشتند.

چرا مادر چالوسی زودتر سزارین نشد؟!

‌محمد خواجوی اظهار کرد: بر اساس قانون ابلاغی درمانی وزارت بهداشت و درمان مادری که یک‌بار زایمان طبیعی انجام داده باید به وی فرصت داده شود تا مجددا به صورت طبیعی زایمان کند و انجام عمل سزارین خلاف قوانین است و باید بر اساس وضعیت اورژانس و تشخیص پزشک معالج باشد.

وی ادامه داد: از ساعت ۹ صبح که مادر باردار پذیرش بیمارستان شد تا ساعت ۱۸ عصر که تیم پزشکی متوجه پیشرفت نامناسب زایمان شدند، برای کمک به انجام زایمان طبیعی به این مادر باردار آمپول فشار تزریق می‌شود تا زایمان طبیعی زودتر انجام شود.

رئیس بیمارستان طالقانی چالوس بیان کرد: در زمان عمل جراحی سزارین تیم پزشکی در اتاق عمل حاضر و در جریان عمل شاهد آمبولی که در واقع در هر ۱۰ هزار نفر برای یک نفر رخ می‌دهد، شدند، این بیمار دچار آمینیوتیک شد و لخته خونی در خون این بیمار رفته و دچار عارضه دی آی سی می‌شود که در این موقع از دست کادر پزشکی کاری ساخته نیست، اما با این وجود تمام داروهای مورد نیاز تهیه و ۲ روز این مادر زنده ماند.

خواجوی تصریح کرد: تمام اسناد و صورتجلسات تشکیل تیم های پزشکی در زمان مداوای مادر باردار در بیمارستان موجود است، پزشکان متخصص دیگری نیز بالای سر بیمار حاضر شدند و ۴ بار اکو و سونوگرافی انجام شد و با اطمینان کامل می‌توان گفت تیم پزشکی هیچ قصوری نداشت.

وی خاطر‌نشان کرد: مسایل و مواردی که از طرف اطرافیان بیمار و افراد دیگر و رسانه‌ها در مورد اینکه کادر پزشکی بیمارستان مقصر مرگ این مادر باردار بوده،کذب محض است و با دلیل پزشکی و مدارک موجود در بیمارستان این موارد رد می‌شود.

وی گفت: با تمام علت‌هایی که وجود دارد، کادر پزشکی بیمارستان مقصر نبوده، اما برای روشن سازی افکار عمومی و پاسخ قانع کننده به خانواده این مرحومه قطعا تیم پزشکی متخصص تری برای بررسی موضوع و نتیجه گیری کامل تشکیل و اعلام می‌شود.

خواجوی تاکید کرد: پاسخ نهایی در خصوص علت اصلی مرگ در کالبدشکافی پزشکی قانونی مشخص خواهد شد.

‌تحقیق و پیگیری علت مرگ مادر

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان چالوس نیز در این باره گفت: کمیسیون پیگیری علت مرگ مادر هفته آینده برگزار و نتیجه بررسی‌ها اعلام می‌شود.

حدیث گردکلی افزود: قطعا فوت مادر جوان آن‌هم همزمان با وضع حمل بسیار سخت و تاسف برانگیز است، اما شهروندان، خانواده این مرحومه و اصحاب رسانه نباید بدون اعلام نتایج حاصل از علت مرگ شایعاتی مبنی بر سهل‌انگاری و کوتاهی کادر پزشکی این بیمارستان را منتشر کرده و جو را متشنج کنند.

وی ضمن تسلیت به خانواده این مادر خاطر‌نشان کرد: با جمع‌بندی نتایج حاصل از این جلسات و آزمایشات قطعا علت مرگ این مادر باردار به اطلاع می‌رسد و از شهروندان می‌خواهیم تا روشن نشدن نتیجه خونسردی خود را حفظ کرده و از تشویش اذهان عمومی بپرهیزند.

بررسی دقیق موضوع از سوی دانشگاه علوم پزشکی

‌فرماندار چالوس نیز در این مورد گفت: بعد از اینکه خانواده متوفی طی نامه‌ای به اینجانب موضوع را اعلام کردند، از شبکه بهداشت و درمان و همچنین دانشگاه علوم پزشکی استان خواستار بررسی دقیق موضوع شدیم.

محمدناصر زندی بیان کرد: از اینکه خانواده متوفی کاد پزشکی را مقصر می‌دانند و از طرفی رئیس بیمارستان نیز مطمئن است هیچ کوتاهی انجام نشده لذا درخواست ما این است موضوع توسط کارشناسان مربوطه و از طریق هیئت های مربوطه پیگیری و مورد بررسی قرار گیرد.

احتمال آمبولی آمنیوتیک در مرگ مادر باردار‌

‌رئیس بیمارستان آیت‌الله طالقانی شهرستان چالوس با اشاره به اینکه بر اساس شواهد آزمایشگاهی و پاراکلینیکی علت مرگ مادر باردار احتمال آمبولی مایع آمنیوتیک مطرح شد، گفت: تایید تشخیص قطعی پس از کالبدشکافی و بررسی‌های دقیق امکان‌پذیر خواهد بود.

محمد خواجوی با اشاره به اینکه به‌دلیل عدم پیشرفت این روند در ویزیت‌های مکرر توسط همکاران مامایی و متخصص زنان تصمیم به انجام زایمان به‌صورت سزارین گرفته شد، افزود: یکی از عوارض ایجاد شده در بارداری و طی زایمان چه به‌صورت طبیعی و یا سزارین ایجاد تابلوی بالینی( DIC) یا همان انعقاد منتشر عروقی که تقریبا در هر ۱۰ تا ۳۰ هزار بار رخ می‌دهد، در این بیمار ظاهر شد که به‌صورت خونریزی ممتد بود.

وی تصریح کرد: با بروز این علایم به‌سرعت اقدامات لازم توسط تیم پزشکی اعم از متخصص بی‌هوشی، جراح عمومی، متخصص داخلی و متخصص ICU تشکیل شد.

رئیس بیمارستان آیت‌الله طالقانی چالوس افزود: پس از انتقال بیمار به بخش ICU در ادامه درمان طی جلسات متعدد کمیسیون‌های مشاوره‌ای، تخصصی با ارتباط آنلاین با فوق تخصص‌ها در مرکز استان (‌به‌دلیل عدم امکان انتقال بیمار به مراکز دیگر) انجام شد و طی ۴۸ ساعت درمان حضور مستمر پزشکان و درمان‌های لازم صورت گرفت، اما به‌دلیل ماهیت کشندگی بالای این تابلوی بالینی متاسفانه اقدامات درمان موثر واقع نشد.

خواجوی خاطرنشان کرد: بر اساس شواهد آزمایشگاهی و پارکلینیکی علت نخست احتمال آمبولی مایع آمنیوتیک مطرح شد که تشخیص قطعی پس از کالبدشکافی و بررسی‌های دقیق امکان‌پذیر خواهد بود.

وی متذکر شد: جهت پی‌گیری دقیق روند مراقبت‌های قبل از زایمان در مراکز بهداشت و همچنین بررسی و رفع شبهه در مورد قصور همکاران مامایی و تیم تخصصی پزشکی جلسات متعدد شورای عالی‌ پزشکی بیمارستان و شبکه بهداشت تشکیل شد و نتیجه اعلام خواهد شد.

نوزاد این مادر نیز به‌دلیل نامساعد بودن شرایط جسمی در حال حاضر در بخش NICU بیمارستان طالقانی چالوس بستری است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • کمالل

      بد بختی ما اینه که با متخلفین درست برخورد نمیشه
      واقعا برای نظام پزشکی متاسفم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نتیجه مدرک گرایی همینه .الان داره خودشو نشون میده ... پزشکهامون مخصوصا تازه فارغ التحصیلهایی که انکال هستند بیسوادن.... بیسواد!

    • بدون نام

      الهی خدا لعنتشون کنه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        کلا امار مرگ مادران باردار بالا رفته .حالا علتش چیه خدا میداند !

    • سعید

      غلط کردن من یه شب اومده بودم چالوس شب بچه ام رو بردم دکتر عین ..... اصلا دارو نداد گفت هیچیش نیست بچه تا صبح نالید ما هم با بچه اومدم شهر خودم دکتر خودمون گفت کدوم گاوی ابله مرغون رو تشخیص نداد البته بگم دکترو بزور از خواب بیدار کرده بودن تا بیاد تو اتاقش

    • محمد

      پول که نباشد کسی را عمل می کنند؟

    • محمد

      به نظرم وزیر بهداشت باید برود هر روز وهرساعت فاجعه ای در این گوشه وآن گوشه کشور بوجود می آیدخیلی از پزشکان یادشان رفته با پول همین مردم درس خوانده اند وبه جایی رسیده اند

    • بدون نام

      به برخی از این پزشکان در کشورهای اروپایی جاروهم نمیدهند

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ایول

    • بدون نام

      خسته نباشید

    • ناشناس

      ای بابا چه وضعشه....تو این ماه این چهارمین خطای پزشکیه....یه خونواده رو الکی الکی داغدار میکنن...ااه

    • سعید

      من 6 سال هست در چالوس سکونت دارم شهرداریشم مرخص هست بد نیست از پایتخت یک نظارت به این شهر بشه ....

    • بدون نام

      نوش دارو بعد از مرگ سهراب

    • حمد

      سلام 1-همیشه عادت کردیم یکطرفه قاضی بریم هیچ کادردرمانی جان بیمارراباپول عوض نمکند2-آیادرزمان نجات بیماربالای سرکادردرمان بودیدکه چه زحمتی میکشند3-زمانی که بقیه درخواب نازیاتفریح وتعطیلی ساختگی بسرمیبرنکی مراقب بیمارا است آنهم باچه دستمزدی.اگروظیفه است ایکاش همه اینگونه احساس مسولیت میکردند4-...

      پاسخ ها

      • user

        من فقط به مورد اول تون جواب میدم همین الان ما در گیر بیماری سرطان ریه داییم هستیم و برعکس اون چیزی که شما گفتین بله کادر درمانی که دایی من تحت درمانشون هست دقیقا حرفی که به ما زدند این بود( یعنی دیقیقا خود انکولژیست محترم ) که در هر بار شیمی درمانی مریض باید 24 ساعت در مرکز درمانی اونها بستری بشه و قبل از بستری مبلغ یک میلیون هشتصد هزار تومن به حساب مرکز ریخته بشه اگر قبول دارین شروع کنیم و اگر نه ببریدش پیش یه دکتر دیگه بله کاربر عزیز در ایران اول پول بعد جان بیمار
        ترا خدا انقدر دفاع غیر منطقی نکنید حتی اگر خودتون هم پزشک هستید حتما میدونین که خیلی از همکارهاتون پول همه چیزشونه دیگه همه کادر پزشکی ایران رو شناختن اینا اول تاجرند بعد دکتر و اونها مریض رو فقط به چشم مشتری نگاه می کنند

      • بدون نام

        این مریض را نبودیم ولی بالا سر مریضهای خودمون که بودیم ومیدونیم در بیمارستانها چه خبره

    • بدون نام

      اینها نتیجه وارد کردن فله ای دانشجویان به رشته پزشکی بخصوص در دوره تخصص است مسئولان اگه از حالا بفکر باشند 10 سال دیگه خوب میشه

    • مرادی

      هموطنان عزیز به خداوند متعال قسم که اینن پزشکان غلابی ما را داغدار کردن بستگان مادربیمارستان امام علی کرمانشاه قلب عمل کرد متاسفانه بعداز چهار روز بی هوشی روز جمعه به هوش امد متاسفانه هیچ دکتری تخصصی در بیمارستان نبود و تشنج کرد وفوت کرد درسن 45سالگی

    • بدون نام

      خانواده ای که پول یه سزارین ندارن اشتباه میکنن بچه دار میشن - چه حقی دارن ؟بچه رو در نداری و حسرت بزرگ میکنن بعد همون بچه میشه زورگیرایی که توی کوچه ها آدمو خفت میکنن.یه بچه عقده ای درست میکنن میندازن به جون مردم.

    • علی

      تنها راه چاره وارد کردن پزشک متعهد از سایر کشورهاست مثل سالهای دور. ما ایرانیها خیلی پولکی شدیم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        افرین.

    • حسين

      بخاطر دارم كه رسانه هاى ملى(!) مدتى پيش از مرتب نسبت به تهديد كم جمعيت در ايران اشاره مى كردند. حتى مى گفتند كه عربستان و يا امريكا مى خواهند كه جمعيت شيعه ايرانى كمتر شود و در همين زمان جمعيت عربستان واهابى كه تهديدى براى شيعيان است،چند برابر شده ولى فراموش كردند كه بگويند در امريكا مادر ابستن از ماه ششم ماهيانه چهارصد دلار پول از دولت مى گيرد، تمام امكانات پزشكى مجانا تا بعد از زايمان در اختيارش است، تا سن سه سالگى بچه همان چهارصد دلار را از دولت خواهد گرفت،، زمانى كه بچه تولد شد مبلغ هزار دلار براى خريد لوازم بچه به اودولت مى دهد و كارى ندارد كه شغل و درامد او و شوهرش چند هزار يا چند ميليون دلار است و اگر مادر شاغل است، مى تواند تا سه سال مرخصى با حقوق بگيرد، بعد از زايمان اگر ضعيف باشد مى تواند بخواهد كه يك پرستار را روزى چند ساعت به خانه اش بياورد و بيمه و يا دولت حقوقش را پرداخت مى كند و و فراموش كردند كه بگويند در عربستان براى هر مادر ابستن تا زمان زايمان چندين هزار دلار دولت وهابى عربستان خرج انها مى كند و از روزى كه ابستن بودن خانم اشكار مى شود تا بعد از زايمان و تا زمانى كه ان بچه به سن قانونى برسد، تمامى مخارج بعده دولت مى باشد با بهترين امكانات پزشكى و مجهزترين بيمارستانها ولى مادران ايرانى !
      تا چند سال پيش وقتى اينگونه مسائل را مى شنيدم، گريه مى كردم، مدتى ديگه گريه نمى تونم بكنم، يك بغضى كه توى گلوم گير كرده! حالا كى بتركه!
      همه ما كم بيش حداقال يك يا چندبار با چشم خودمان ديديم كه در بيمارستانهاى ايران شخصى و يا اشخاصى بعلت نداشتن پول از گرفتن امكانات پزشكى محروم شدند. من به چشم خودم در بيمارستان پاسارگارد چهار راه طالاقانى ديدم كه يك جوان سى ساله هموطن شمالى بعلت اينكه از دوازده ميليونى كه بيمارستان براى عمل جراحى فورى از خانواده اش خواستند بودند، توانستد فقط هفت ميليون تهيه كنند، فوت كردند، جون بيمارستان اعلام كرد تا پنج ميليون بقيه را ندهند، ايشان را عمل نخواهند كرد، تصادف اين جوان ساعت هشت صبح با موتور بوده و ساعت هشت شب جان داد.
      در كشور ما شعار اين است: پول دارى، زنده مى مانى! پول ندارى مرگ برت واجب است، زمانى بود كه دوست داشتم پسرم پزشك شود! ولى حالا اگر پسرم پزشك در ايران شد، خجالت خواهم كشيد.
      حتى اگر اين جريان هم بخاطر پول نبوده، تاثيرى در كل قضيه نمى كند كه خيلي از پزشكان در ايران اعتقاد دارند كه ادمى كه پول ندارد، بهتر است كه بميرد!
      خدايا چقدر صبرت زياده! منكه دارم منفجر مى شم. راستى فقط با پولى كه ب ز اختلاس كرد، جان چند هزار مادر و كودك ايرانى را مى شد نجات داد!

    • بهار خاموش

      بد نیست یه سر به زایشگاه الزهرا تو رشت هم زده بشه تا ببینن چه بلایی سر زنای باردار میارن برام خیلی خیلی جالب بود ک پسرای جوان ک اصرار داشتن بهشون هم دکتر گفته بشه تو اتاق زایمان چیکار میکنن اونم با وضعی ک زنایی ک دارن وضع حمل میکنن با اینهمه ماما و ... زن بیکاری ک داریم واقعا تاسف انگیزه انوقت مسئولین کشور گیر دادن به 4 نخ موی زنا ک بیرونه...خندم گرفت بخدا ..بیمارستانی ک باید نظافت حرف اولو بزنه توش من نمیدونم سوسک چرا از سر و کول ادم بالا میره .تورو خدا یکی دس این وزیر بهداشتو بگیره ببره بیمارستانها بچرخونه شاید خودش شرمنده شد و استعفا داد ...

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج