کروسان گردویی، صبحانه فرانسوی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۳۰۵۱۳۲
۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۴
۲۲۳۸۵
کروسان گردویی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است. استفاده از ترکیب کره و پنیر خامه ای در این خمیر، بافت نان را بهتر می کند.
وب سایت آشپز باشی: کروسان گردویی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است. استفاده از ترکیب کره و پنیر خامه ای در این خمیر، بافت نان را بهتر می کند.

کروسان گردویی

مواد لازم:

  • ۲۳۰ گرم کره
  • ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۲ پیمانه آرد
  • ۱ عدد بزرگ تخم مرغ
  • ۱ پیمانه گردو
  • ۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای    

طرزتهیه:

1. با همزن برقی، کره و پنیر خامه ای (هر دو به دمای محیط) را به همراه شکر و نمک به خوبی با هم بزنید. آرد را به آن ها اضافه کنید و تا خمیر شکل بگیرد، بزنید. خمیر را به دوقسمت تقسیم کنید . آن ها را باز کنید و هر یک را در کیسه ی پلاستیکی بپیچید و برای 2 ساعت تا 2 روز در یخچال قرار دهید(می توانید این خمیر را تا 3 ماه فریز کنید).

2.از قبل فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. در 2 سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. برای رویه کروسان ها،تخم مرغ را با 1 قاشق چای خوری آب، خوب بزنید.

3. هر بار با یک بخش از خمیر کار کنید. خمیر را روی کاغذ روغنی آرد پاشی شده، به شکل دایره ای به پهنای حدود نیم سانتی متر و قطر 30 سانتی متر باز کنید. در صورت نیاز بر روی آن کمی آرد بپاشید. یک بشقاب بزرگ روی خمیر قرار دهید و کناره های اضافی خمیر را ببرید. با قلمو روی سطح خمیر از تخم مرغ زده شده بمالید و به صورت یکدست گردو و شکر قهوه ای بپاشید.

4.سپس با استفاده از چاقو، خمیر را به شکل 16 مثلث مساوی برش دهید. هر یک از آن ها را از قسمت پهن تر به باریک تر مثلث رول کنید. کروسان ها را در سینی فر قرار دهید. قسمت باز کروسان ها رو به پایین باشد. روی آن ها تخم مرغ زده شده بزنید.

5.کروسان ها را برای 30 تا 32 دقیقه تا قهوه ای طلایی شوند در فر قرار دهید. برای خنک شدن، آن ها را روی توری قرار دهید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
استیل رگال_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
فنی آتل_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کالابرد_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر