۳۰۹۱
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

گراتن ژامبون و سبزيجات

ابتدا قارچ‌ها را شسته و مقداري روغن زيتون داخل تابه‌اي چدني مي‌ريزيم كه از قبل آن را حسابي داغ كرده‌ايم و اجازه مي‌دهيم قارچ‌ها سرخ شده و آب آن‌ها كشيده شود.

گراتن ژامبون و سبزيجات

گراتن ژامبون و سبزيجات

مواد لازم:
  • ژامبون مرغ: ۵۰۰ گرم
  • سيب‌زميني حلقه‌اي سرخ شده: به ميزان لازم
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • نخودفرنگي پخته شده: يك ليوان
  • ذرت پخته شده: يك ليوان
  • پنير فيلا فيلا رنده شده: ۲۰۰ گرم
  • پنير تست ورقه‌اي: ۸ ورق
  • سس سفيد (بشامل سس): يك‌و‌نيم ليوان
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم كره: به مقدار لازم
  • روغن زيتون : به مقدار لازم


روش تهیه :

ابتدا قارچ‌ها را شسته و مقداري روغن زيتون داخل تابه‌اي چدني مي‌ريزيم كه از قبل آن را حسابي داغ كرده‌ايم و اجازه مي‌دهيم قارچ‌ها سرخ شده و آب آن‌ها كشيده شود. سپس آن را از روي حرارت برمي‌داريم، نخودفرنگي و ذرت را به قارچ اضافه كرده و مواد را كنار مي‌گذاريم. داخل ظرف كم‌ارتفاعي مثل بشقاب تارت را با كمي كره نرم شده چرب مي‌كنيم. نيمي از سس سفيد را كف ظرف پخش كرده و با يك رديف حلقه‌هاي سيب‌زميني سرخ شده روي سس را مي‌پوشانيم. ورقه‌هاي پنير تست را روي سيب‌زميني قرار داده و سپس ژامبون را خرد كرده و روي سطح پنير و سيب‌زميني‌ها پخش مي‌كنيم بقيه سس سفيد را روي ژامبون ريخته سپس ظرف را كنار مي‌گذاريم، پنير فيلا فيلا را به همراه نمك و فلفل به سبزي‌هايي كه از حرارت افتاده‌اند اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم و مواد را روي ظرف گراتن پهن مي‌كنيم.
گراتن را حدود ۴۰ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج