۳۱۷۰۰۳
۴ نظر
۵۲۴۵
۴ نظر
۵۲۴۵
پ

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

آش رشته یکی از غذاهای صد در صد ایرانی است که بی شک همه ی خانم های با سلیقه ایرانی طرز تهیه آن را بلدند. اما در این مطلب طرز تهیه مرحله به مرحله آن را همراه با تصویر به شما آموزش داده ایم که اگر نکته ریزی جا افتاده، از نظرتان پنهان نماند. با ما همراه باشید.

وبسایت آکاایران: آش رشته یکی از غذاهای صد در صد ایرانی است که بی شک همه ی خانم های با سلیقه ایرانی طرز تهیه آن را بلدند. اما در این مطلب طرز تهیه مرحله به مرحله آن را همراه با تصویر به شما آموزش داده ایم که اگر نکته ریزی جا افتاده، از نظرتان پنهان نماند. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای آش رشته :

  • عدس نصف کاسه ماست خوری
  • لوبیا چیتی نصف کاسه ماست خوری
  • روغن یک فنجان
  • پیاز دو عدد
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • نعناع دو قاشق
  • رشته آش ۴۰۰ گرم
  • سبزی آش ۴ کاسه ماست خوری
  • نخود نصفه کاسه
  • کشک یک لیوان
  • عصاره مرغ و گوشت یک بسته کوچک
  • زعفران نوک قاشق چای خوری
با این مقدار مواد لازم تعداد 15 کاسه ماست خوری از "آش رشته "خواهیم داشت.

مواد لازم :

نصف کاسه ماست خوری عدس، در صورت تمایل یک بسته کوچک عصاره مرغ و گوشت

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

نصف کاسه ماست خوری لوبیا چیتی حدود صد گرم، دو عدد پیاز متوسط حدود ۲۰۰ گرم و نصفه کاسه نخود

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

روغن یک فنجان حدود صد گرم، نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

چهار کاسه ماست خوری سبزی آش خرد کرده (۴۰۰ گرم سبزی خرد کرده) شامل: اسفناج، جعفری، تره و گشنیز؛ معادل ۷۰۰ الی ۹۰۰ گرم

دو قاشق غذاخوری نعناع آسیاب شده، برای تهیه نعناع داغ

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

یک هشتم قاشق چای خوری زعفران برای تزئین، یک عدد سیر

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

چهار صد گرم رشته آش، نصف یک بسته ۸۰۰ گرمی رشته آش که در بازار موجود است. یک لیوان سر پر کشک حدود ۲۵۰ گرم

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

روش تهیه آش رشته :

1- لوبیا چیتی ونخود را حدود یک روز خیس می کنیم و آب خیس خورده را دور می ریزیم.

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

2- لوبیا و نخود خیس خورده، عدس، نمک، فلفل، زردچوبه و آب را در یک قابلمه ریخته تا حدود 4 الی 6 ساعت بپزد.

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

3- سبزی آش را اضافه می کنیم تا حدود نیم ساعت بپزد.

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

4- پیاز خرد شده را در روغن داغ شده می ریزیم تا پیاز داغ با شعله زیاد سرخ و برشته شود. بعد از سرخ شدن، سریع پیاز داغ را در یک آبکش ریخته تا روغن آن جدا شود و پیاز داغ بدون روغن را در ماهیتابه برگردانده و آن را پهن می کنیم تا پیاز داغ خشک و برشته شود.

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

5- دو قاشق از روغن پیاز داغ را روی شعله گذاشته، داغ می کنیم و یک قاشق آرد به آن اضافه کرده هم می زنیم. سپس یک لیوان آب را کم کم به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا یک محلول یکدستی از آرد و آب به دست آید.

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

۶- محلول آب و آرد را به آش اضافه کرده، هم می زنیم.

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

۷- رشته ها را خرد کرده، در آش می ریزیم. بعد از پختن و نرم شدن رشته ها، شعله را خاموش می کنیم. آش یک ساعت بماند تا لعاب بیاندازد. در این مدت آن را چند مرتبه هم می زنیم.

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

8- سیر خرد شده را در بقیه روغن پیاز داغ ریخته، آن را سرخ می کنیم و بعد روغن سیر داغ را جدا می کنیم و با آن نعناع داغ درست می کنیم.

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری

۹- آش را در ظرف می کشیم و روی آن را با کشک، نعناع داغ، زعفران، سیر داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم.

آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      ما که نفهمیدیم کجاش از عصاره ی گوشت و‌مرغ استفاده کردید ؟

    • بدون نام

      نوشته در صورت تمایل

    • بدون نام

      نوشته در صورت تمایل

    • بدون نام

      ما آردش نمیریزیم، بهتره

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج