۳۱۸۳۵
۳ نظر
۵۰۴۶
۳ نظر
۵۰۴۶
پ

شاید باور‌تان نشود

خروپف سرطان می آورد!

همیشه خر و پف با خودش بیماری نمی‌آورد، بلکه این مشکل می‌تواند نشانه ابتلای فرد به بیماری‌های دیگر باشد. شاید باور‌تان نشود، اما همین خروپف‌ های آزار دهنده زمان خواب، شاید نشانه‌های خطرناکی باشند.

خروپف سرطان می آورد!


برترین ها: شاید باور‌تان نشود، اما همین خروپف‌های آزار دهنده زمان خواب، شاید نشانه‌های خطرناکی باشند.

خروپف سرطان می آورد!

خر و پف = مشکلات رفتاری

اول از بچه‌ها شروع کنیم. اگر کودکتان خرخروست، همین امروز از یک متخصص برایش وقت بگیرید؛ زیرا محققان می‌گویند درمان نشدن این اختلال خواب، می‌تواند فرزند‌تان را به مشکلات روانی جدی مبتلا کند. از نظر آنها خروپف مداوم و با صدای بلند در كودكان، می‌تواند به بروز مشكلات رفتاری مانند بیش‌فعالی، افسردگی و كاهش تمركز منجر شود. به گزارش روزنامه اكسپرس، محققان معتقدند پایین بودن سطح اجتماعی و اقتصادی خانواده، تغذیه نشدن كودك از شیر مادر یا خوردن شیرمادر برای یك دوره كوتاه می‌تواند او را با چنین مشکلی روبه‌رو کند. اما اگر خانواده‌ها بعد از مشاهده خر و پف فرزند‌شان، برای درمان کردنش اقدامی نکنند، باید منتظر بروز نشانه‌هایی از مشکلات رفتاری در سال‌های قبل از دبستانش باشند.

خر و پف = دیابت

شاید باور نکنید اما همین صداهای ناهنجار تنفسی شما در شب می‌تواند روی قند خونتان هم تاثیر بگذارد. محققان می‌گویند خر و پف خطر ابتلا به دیابت را تا ۵۰ درصد بالا می‌برد. از نظر محققان دانشگاه ییل ایالات متحده، کسانی که مرتب خر و پف می‌کنند بیشتر در معرض تغییرات در متابولیسم بدنشان هستند که این اتفاق، منجر به بروز دیابت در آنها می‌شود. بررسی‌های آنها نشان می‌دهد هرچه شدت خر و پف و قطعی نفس در افراد بیشتر باشد، دیابت هم یک قدم به آنها نزدیک‌تر است، البته محققان تاکید می‌کنند این موضوع با توجه به جنس، سن، نژاد یا وزن می‌تواند خطر‌های بیشتر یا کمتری را به دنبال داشته باشد.


آلرژی = خر و پف

همیشه خر و پف با خودش بیماری نمی‌آورد، بلکه این مشکل می‌تواند نشانه ابتلای فرد به بیماری‌های دیگر باشد. آلرژی یکی از این بیماری‌هاست که با خودش خر و پف را به همراه می‌آورد.

محققان استرالیایی معتقدند کودکانی که به این اختلال خواب دچار هستند، احتمالا از آلرژی هم رنج می‌برند. به گزارش رویترز محققان می‌گویند تورم جدار داخلی مجاری تنفسی در کودکان، می‌تواند باعث بروز خر و پف شود. جالب اینجاست که محققان معتقدند خر و پف در فرزندان اول 5/2 برابر فرزندان كوچك‌تر خانواده است. همچنین احتمال خر و پف كردن در فرزندان مادرانی كه در سال اول زندگی كودك خود در خانه سیگار می‌كشند 4/2 برابر بیشتر از کودکان دیگر است. با توجه به بررسی‌های پژوهشگران، كودكانی كه آسم دارند 51/2 برابر بیشتر در معرض خروپف قرار دارند.


خر و پف = سرطان

خر و پف شدید، تنها هوش و حواس‌تان را از شما نمی‌گیرد، بلکه حتی بیشتر از آلودگی تهران می‌تواند برایتان سرطان‌زا باشد. محققان می‌گویند این مشکل تنفسی، خطر سرطان را تا ۵ برابر افزایش دهد. از نظر آنها خر و پف و سایر اختلالات تنفسی در خواب، مانع ورود اکسیژن کافی به بدن می‌شود و کمبود اکسیژن خون می‌تواند باعث رشد رگ‌هایی شود که سلول‌های سرطانی از آنها تغذیه می‌کند. یافته‌های پژوهشگران نشان می‌دهد کسانی که هنگام خواب با اختلالات شدید تنفسی روبه‌رو هستند، ۸/۴ برابر بیشتر در معرض خطر سرطان قرار می‌گیرند. این در حالی است که مبتلایان به اختلالات خفیف‌تر، تنها دوبرابر بیشتر از افراد سالم در معرض سرطان هستند. از طرف دیگر، این پژوهشگران می‌گویند خر وپف می‌تواند مشکلات دیگری از جمله چاقی، دیابت، فشار خون بالا، حملات قلبی و سکته مغزی را هم موجب شود.


خر و پف = خنگ شدن

اگر فرزند‌تان به آپنه مبتلاست و به خاطر آن خر و پف می‌کند، زودتر درمانش کنید. محققان می‌گویند این موضوع، می‌تواند ضریب هوشی (IQ) فرزند‌تان را کم کند و باعث افت تحصیلی او شود. محققان می‌گویند گرچه تمام کودکان گاهی در خواب خرناس می‌کشند، اما در 2 تا 3درصد آنها، خر و پف‌های شبانه، نشانه ابتلا به بیماری آپنه است که باید جدی گرفته شود. از نظر آنها افرادی که مبتلا به آپنه هستند، به طور متوسط 10 بار در هر ساعت تنفس‌شان در خواب متوقف می‌شود و اگر كودكی بین 15 تا 20 باردر شب چنین مشکلی را تجربه کند، باید قبل از کم‌هوش شدنش، تحت درمان قرار گیرد.


خر و پف = سکته و بیماری قلبی

محققان می‌گویند خر و پف با صدای بلند، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته را بالا می‌برد. پژوهشگران مجارستانی در تحقیقات گسترده‌ای این موضوع را ثابت کرده‌اند، اما گروه دیگری از پژوهشگران، چندان با نتایج آنها موافق نیستند. به گزارش پزشکان بدون مرز، گروه دیگری از محققان معتقدند خر و پف تنها میانسال‌ها را در خطر بیماری قلبی قرار می‌دهد و برای سالمندان، کارکردی کاملا برعکس دارد. بررسی‌های آنها نشان داده خروپف کردن برای طول عمر و سلامت در سالمندان مفید است. آنها می‌گویند، اگر اشخاص بالای ۶۵سال با مشکل وقفه تنفسی بین خواب که به خر و پف کردن مربوط می‌شود، مواجه باشند بیشتر از سالمندانی که خر و پف نمی‌کنند، عمر خواهند کرد. در واقع بررسی‌ها نشان می‌دهد وقفه‌های تنفسی کوتاه و خر و پف کردن تاثیر محافظتی روی سالمندان داشته و سیستم قلبی - عروقی آنها را به گونه‌ای تغییر می‌دهد که با كمبود اکسیژن هماهنگ شود، اما آنها هنوز هم تاکید می‌کنند خر و پف در اشخاص میانسال، به ویژه در مردان احتمال بروز بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • NoFear

      نههههههههههههههههههه !

    • Houria

      چه چیزا!!!!!خدا رو شکر که خرو پف نمیکنیم..

    • ****

      چرت وپرته...سرطان فقط از مواد ناسالم ک بخورد مردم دادن والوگی های بیولوژیکیه گناه خودشونوگردن خر وپف انداختن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج