۳۲۲۳۲۰
۲ نظر
۵۰۵۳
۲ نظر
۵۰۵۳
پ

چطور دلمه مامان پز درست کنیم؟

دلمه یکی از غذاهایی است که اغلب ماایرانی ها درفصل بهارمیپزیم ومن عاشق این غذاهستم امیدوارم بپزید ولذت ببرید

وب سایت سوران: دلمه یکی از غذاهایی است که اغلب ماایرانی ها درفصل بهارمیپزیم ومن عاشق این غذاهستم امیدوارم بپزید ولذت ببرید

چطور دلمه مامان پز درست کنیم؟

مواد اولیه :
  • اب یک دوم پارچ
  • سبزی معطر ریز خرد شده به میزان دلخواه
  • زیره سبز به میزان لازم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • لپه خیسانده 250 گرم
  • ماش 250گرم
  • برنج به تعداد نفرات هر نفر بک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده 500گرم
  • کشمش پلویی به میزان به میزان دلخواه
  • شیره ی انگور دوقاشق غذاخوری
  • جوز هندی به میزان لازم
  • برگ مو به میزان لازم
  • سرکه یک دوم پیمانه
  • پودر گشنیز به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:

1.ابتدا برک موهاراشسته پنج دقیقه در اب بجوشانید تانرم بشن وبعد اب کش کنید تا اب اضافی انها خارج بشه وکناربزارید

2.لپه وماش را درتابه ای بدون روغن بود بدیدتا خامی اونهاگرفته بشه

3.پیازرابصورت نگینی خرد کنید وباکمی روغن تفت بدید وگوشت چرخ کرده رابه ان اضافه کنیدتمام ادویه هارابه مقدارلازم اضافه کنیدوماش ولپه راکه قبلابودادیدبه مخلوط گوشت اضافه کنید واب بریزیدتا ماش ولپه بپزد سبزی جات معطرراهم الان اضافه کنید

4.برنج را جدادرقابلمه ریخته وبعداز اب کشی برنج موادبالا راکه اب خودرا کشیده اند(یعنی دیکه اب ندارن وماش ولپه هاپخته شدن )به برنج اضافه کنید لازم نیست برنج را دم کنید .

5.درپایان بعدازمخلوط کردن برنج باموادگوشتی انها رابه هرشکل که دوستدارید داخل برگ موبپیچید وبزارید بپزه نیم ساعت بعداز دم انداختن دلمه اتون مخلوط سرکه وشیره راروی دلمه هاتونبریزیدتاطعم خوبی بگیرن
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      مدل پیچیدن را نگفتی پس اصل ماجرا گفته نشده .بایستی دو تا سه برگ کنار هم باشد و با دقت محتویات را محکم کنیم و در عین حال اگر کمی ماست آب کشیده و چرب به محتویات مخلوط کنیم و هم جنین چند تا گوجه سبز بین دلمه ها موقع پختن قرار دهیم خیلی خوشمزه تر می شود . باز هم ممنون

    • بدون نام

      این بار به جای لپه از عدس استفاده کنین خیلی خوشمزه میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج