خشک کردن میوه در خانه
یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوههای خشک شده هست. میتونید این میوهها رو به عنوان یه خوردنی مفید برای بچهها درست کنید و از اونها به جای تنقلات ناسالم استفاده کنید.
وبسایت سوران: یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه های خشک شده هست. میتونید این میوه ها رو به عنوان یه خوردنی مفید برای بچه ها درست کنید و از اونها به جای تنقلات ناسالم استفاده کنید.
مواد لازم:
میوه های خشک منبع غنی ویتامین های A، B۱، B۲، B۳، B۶ و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند و هر ۱۰۰ گرم میوه خشک تقریباً ۲۵۰ کالری انرژی و ۱ تا ۵ گرم پروتئین داره ..
۲- سینی رو داخل فر با حرارت کم قرار بدید. بسته به ضخامت میوه ها از یک تا سه ساعت برای خشک شدنشون زمان لازم هست. مرتب میوه ها رو چک کنید و هر وقت کاملا خشک شده بود اونها رو از فر خارج کنید.
یه روش دیگه برای خشک کردن میوه ها استفاده از شوفاژ یا بخاری هست. سینی میوه ها رو روی شوفاژ قرار بدید و یکی دو روز صبر کنید تا میوه ها کاملا خشک بشه.
نکته ها:
1- میتونید بعد از برش زدن میوه ها اونها رو داخل شربت غلیظی که درست کردید قرار بدید و سپس داخل سینی بچینید. استفاده از شربت باعث شیرین و براق شدن میوه ها میشه.
2- برای روی سیبها میتونید از کمی دارچین استفاده کنید.
3- بهتره هر میوه ای رو جدا جدا داخل فر قرار بدید چون زمان خشک شدن هر میوه با میوه دیگه فرق میکنه.
4- برش های پرتقال رو حتما به شربت آغشته کنید چون پرتقال بعد از خشک شدن کمی تلخ میشه.
5- اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه.
6- بهتر است کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید در تصاویر نیست ولی بهتره که باشه توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید.
7- پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید.
8- دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. شما باید ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.
9- مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.
10- به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید.
11- میتونید از این شربت استفاده کنید و میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!
شربت: 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه.
مواد لازم:
- میوه به مقدار لازم
روش کار:
۱- اول میوه رو بعد از شستشو برش بزنید و حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها نباید زیاد کلفت و نه خیلی نازک باشه. برش های میوه رو داخل سینی فر بچینید. میوه هایی مثل موز و سیب که احتمال سیاه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سینی داخل کمی آبلیمو و عسل ویا شکر قرار بدید. البته بهتره برای همه این میوه ها این کارو انجام بدید.۲- سینی رو داخل فر با حرارت کم قرار بدید. بسته به ضخامت میوه ها از یک تا سه ساعت برای خشک شدنشون زمان لازم هست. مرتب میوه ها رو چک کنید و هر وقت کاملا خشک شده بود اونها رو از فر خارج کنید.
نکته ها:
1- میتونید بعد از برش زدن میوه ها اونها رو داخل شربت غلیظی که درست کردید قرار بدید و سپس داخل سینی بچینید. استفاده از شربت باعث شیرین و براق شدن میوه ها میشه.
2- برای روی سیبها میتونید از کمی دارچین استفاده کنید.
4- برش های پرتقال رو حتما به شربت آغشته کنید چون پرتقال بعد از خشک شدن کمی تلخ میشه.
5- اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه.
6- بهتر است کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید در تصاویر نیست ولی بهتره که باشه توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید.
7- پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید.
8- دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. شما باید ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.
10- به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید.
11- میتونید از این شربت استفاده کنید و میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!
شربت: 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه.
پ
نظر کاربران
سلام.لطفا بهم بگین با دمای اتاق هم میشه میوه خشک کرد یا ن...
پاسخ ها
چشم میگم
خیلی خوب بود مرسی
سلام.واقعا کارتون عالیه.تبریک میگم
توی عکسهاتون اون توری که میوه هاتون روش چیدین نظرمو جلب کرد!!
اون چه نوع توری هستش؟؟پلاستیکی یا؟؟؟؟
واینکه داخل چه نوع فری گذاشتین؟؟فرگاز معمولی یا؟؟
خیلی واسم سوال شده ممنون میشم جوابمو بدید
خدا قوت
هم توضیحات کامل بود وهم عکس میوه ها زیبا ،اما من با استفاده از دستورات ذکر شده انجام دادم ولی پرتغال تلخ شد اصلا قابل خوردن نیست چرا؟
پاسخ ها
سلام
پرتقال را قبل خشك كردن با آبليمو و يا شكر آغشته كنيد
وااااااااااااای عالیه!
در داخل فر روي شعله بالاي فر باشه يا شعله پاييني ؟
ممنون ميشم جواب بديد
پاسخ ها
خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند
خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند
خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند
خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند
خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند
سلام به جز فر میخوام توت رو خشک کنم تو سایه بهتره یا تو افتاب درسته میگن ابلیمو باعث سفید شدن توت میشه
سلام من میوه خشک کن دارم ولی طرز استفاده شو نمیدونم میشه راهنماییم کنید
پاسخ ها
سلام میوه خشک کنتونو چند خریدین؟
خیلی عالی بود ، سپاس از زحماتتون
......
ممنون.عالیه
لطفا طریقه خشک کردن انجیر هم بگید من دوسال که میخوام انجیر خشک کنم ولی خراب میشه
عالی بود
ممنون از توضیحاتتون عالی بود
لطفابگید چه کارکنم که موز سیاه نشه. داخل آب شکر وعسل انداختم ولی بازهم سیاه شد
نحوه صخیح خشک کردن انجیر را لطفا توصیح دهید
عالی بود
من میخواستم پرتقال رو تو فر خشک کنم ولی نمیدونم با پوست خوشمزه تر میشه یا پوستشو باید جدا کنم لطفا راهنمایی کنید ممنونم
سلام بببخشید میشه میوه رو رادیاتور خشک کرد
پاسخ ها
بله ولی یه پارچه که کلک دار نباشه روش بندازید بعدمیوه هاراروش بچنین
سلام دستگاه ميوه خشك كن خوبه؟
دمتان گرم
من کلی میوه رو شوفاز خشک کردم نه سیبهام سیاه شد نه پرتقالام تلخ فقط توت فرنگی هام زرشکی شد موزم سیاه شد تا حالا شربتم نزدم اینبار با شربت امتحان میکنم پرتقال را با پوست بذارید پوستش چربی سوزه فوق العاده است
من کلی میوه رو شوفاز خشک کردم نه سیبهام سیاه شد نه پرتقالام تلخ فقط توت فرنگی هام زرشکی شد موزم سیاه شد تا حالا شربتم نزدم اینبار با شربت امتحان میکنم پرتقال را با پوست بذارید پوستش چربی سوزه فوق العاده است
لطفا نحوه خشک کردن تو ماکروفر راهم بگید.ممنون
من میوهامو روی بخاری گذاشتم اما از پارچه و فویل برای زیر میوه ها استفاده نکردم مشکلی نداره؟