جاباما
۳۲۶۳۲۱
۳۳ نظر
۵۰۷۳
۳۳ نظر
۵۰۷۳
پ

خشک کردن میوه در خانه

یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه‌های خشک شده هست. میتونید این میوه‌ها رو به عنوان یه خوردنی مفید برای بچه‌ها درست کنید و از اون‌ها به جای تنقلات ناسالم استفاده کنید.

وب‌سایت سوران: یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه های خشک شده هست. میتونید این میوه ها رو به عنوان یه خوردنی مفید برای بچه ها درست کنید و از اونها به جای تنقلات ناسالم استفاده کنید.

مواد لازم:

  • میوه به مقدار لازم
خشک کردن میوه در خانه
میوه های خشک منبع غنی ویتامین های A، B۱، B۲، B۳، B۶ و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند و هر ۱۰۰ گرم میوه خشک تقریباً ۲۵۰ کالری انرژی و ۱ تا ۵ گرم پروتئین داره ..

خشک کردن میوه در خانه

روش کار:

۱- اول میوه رو بعد از شستشو برش بزنید و حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها نباید زیاد کلفت و نه خیلی نازک باشه. برش های میوه رو داخل سینی فر بچینید. میوه هایی مثل موز و سیب که احتمال سیاه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سینی داخل کمی آبلیمو و عسل ویا شکر قرار بدید. البته بهتره برای همه این میوه ها این کارو انجام بدید.

۲- سینی رو داخل فر با حرارت کم قرار بدید. بسته به ضخامت میوه ها از یک تا سه ساعت برای خشک شدنشون زمان لازم هست. مرتب میوه ها رو چک کنید و هر وقت کاملا خشک شده بود اونها رو از فر خارج کنید.

خشک کردن میوه در خانه
خشک کردن میوه در خانه
یه روش دیگه برای خشک کردن میوه ها استفاده از شوفاژ یا بخاری هست. سینی میوه ها رو روی شوفاژ قرار بدید و یکی دو روز صبر کنید تا میوه ها کاملا خشک بشه.

نکته ها:

1- میتونید بعد از برش زدن میوه ها اونها رو داخل شربت غلیظی که درست کردید قرار بدید و سپس داخل سینی بچینید. استفاده از شربت باعث شیرین و براق شدن میوه ها میشه.

2- برای روی سیبها میتونید از کمی دارچین استفاده کنید.

خشک کردن میوه در خانه
خشک کردن میوه در خانه
3- بهتره هر میوه ای رو جدا جدا داخل فر قرار بدید چون زمان خشک شدن هر میوه با میوه دیگه فرق میکنه.

4- برش های پرتقال رو حتما به شربت آغشته کنید چون پرتقال بعد از خشک شدن کمی تلخ میشه.

5- اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه.

6- بهتر است کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید در تصاویر نیست ولی بهتره که باشه توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید.

7- پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید.

8- دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. شما باید ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.

خشک کردن میوه در خانه
خشک کردن میوه در خانه
9- مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.

10- به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید.

11- میتونید از این شربت استفاده کنید و میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!

شربت: 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • لاله

      سلام.لطفا بهم بگین با دمای اتاق هم میشه میوه خشک کرد یا ن...

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چشم میگم

    • بدون نام

      خیلی خوب بود مرسی

    • ملیحه

      سلام.واقعا کارتون عالیه.تبریک میگم
      توی عکسهاتون اون توری که میوه هاتون روش چیدین نظرمو جلب کرد!!
      اون چه نوع توری هستش؟؟پلاستیکی یا؟؟؟؟
      واینکه داخل چه نوع فری گذاشتین؟؟فرگاز معمولی یا؟؟
      خیلی واسم سوال شده ممنون میشم جوابمو بدید

    • مریم

      خدا قوت
      هم توضیحات کامل بود وهم عکس میوه ها زیبا ،اما من با استفاده از دستورات ذکر شده انجام دادم ولی پرتغال تلخ شد اصلا قابل خوردن نیست چرا؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        سلام
        پرتقال را قبل خشك كردن با آبليمو و يا شكر آغشته كنيد

    • حلما

      وااااااااااااای عالیه!

    • پيمان

      در داخل فر روي شعله بالاي فر باشه يا شعله پاييني ؟
      ممنون ميشم جواب بديد

      پاسخ ها

      • سروه

        خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند

      • سروه

        خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند

      • سروه

        خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند

      • سروه

        خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند

      • سروه

        خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند

    • رویا

      سلام به جز فر میخوام توت رو خشک کنم تو سایه بهتره یا تو افتاب درسته میگن ابلیمو باعث سفید شدن توت میشه

    • هانیه

      سلام من میوه خشک کن دارم ولی طرز استفاده شو نمیدونم میشه راهنماییم کنید

      پاسخ ها

      • مینا

        سلام میوه خشک کنتونو چند خریدین؟

    • بدون نام

      خیلی عالی بود ، سپاس از زحماتتون
      ......

    • ستاره

      ممنون.عالیه

    • زهرا

      لطفا طریقه خشک کردن انجیر هم بگید من دوسال که میخوام انجیر خشک کنم ولی خراب میشه

    • روژینا

      عالی بود

    • زهرا

      ممنون از توضیحاتتون عالی بود

    • منصوره

      لطفابگید چه کارکنم که موز سیاه نشه. داخل آب ‌شکر وعسل انداختم ولی بازهم سیاه شد

    • ملوک نورتجلی

      نحوه صخیح خشک کردن انجیر را لطفا توصیح دهید

    • م م

      عالی بود

    • الهه

      من میخواستم پرتقال رو تو فر خشک کنم ولی نمیدونم با پوست خوشمزه تر میشه یا پوستشو باید جدا کنم لطفا راهنمایی کنید ممنونم

    • بدون نام

      سلام بببخشید میشه میوه رو رادیاتور خشک کرد

      پاسخ ها

      • شهرزاد

        بله ولی یه پارچه که کلک دار نباشه روش بندازید بعدمیوه هاراروش بچنین

    • منا

      سلام دستگاه ميوه خشك كن خوبه؟

    • ساسانپور

      دمتان گرم

    • فرخنده

      من کلی میوه رو شوفاز خشک کردم نه سیبهام سیاه شد نه پرتقالام تلخ فقط توت فرنگی هام زرشکی شد موزم سیاه شد تا حالا شربتم نزدم اینبار با شربت امتحان میکنم پرتقال را با پوست بذارید پوستش چربی سوزه فوق العاده است

    • فرخنده

      من کلی میوه رو شوفاز خشک کردم نه سیبهام سیاه شد نه پرتقالام تلخ فقط توت فرنگی هام زرشکی شد موزم سیاه شد تا حالا شربتم نزدم اینبار با شربت امتحان میکنم پرتقال را با پوست بذارید پوستش چربی سوزه فوق العاده است

    • غزاله

      لطفا نحوه خشک کردن تو ماکروفر راهم بگید.ممنون

    • رویا

      من میوهامو روی بخاری گذاشتم اما از پارچه و فویل برای زیر میوه ها استفاده نکردم مشکلی نداره؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج