۳۳۰۱۸۲
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

چیز کیک لیموییِ خیلی خوشمزه!

شاید کیکی که این روزها خیلی مد شده و جای آن کیک های حالت قدیمی و پر از خامه را دارد می گیرد، چیز کیک باشد. این روزها همه نوع چیز کیک را می توانید به راحتی درست کنید. امروز هم طرز تهیه چیز کیک لیمویی را برای شما آماده کرده ایم.

وب‌سایت سوران: شاید کیکی که این روزها خیلی مد شده و جای آن کیک های حالت قدیمی و پر از خامه را دارد می گیرد، چیز کیک باشد. این روزها همه نوع چیز کیک را می توانید به راحتی درست کنید. امروز هم طرز تهیه چیز کیک لیمویی را برای شما آماده کرده ایم.

مواد اولیه:

  • خامه ترش ۴۵۰ گرم
  • آبلیمو ۶ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱۷۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۶ عدد
  • پوست لیمو ترش (رنده شده) ۱ قاشق چای خوری
  • بیسکوییت (بیسکویت شکلاتی کرم دار خرد شده) ۱ و ۳/۴ فنجان
  • کره (آب شده) ۱۱۵ گرم
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • شکر ۵۵ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پنیر خامه ای (در دمای اتاق متعادل شده) ۴۵۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم + ۳ قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش (ورقه شده) به مقدار لازم
  • آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
  • پوست لیمو ترش (رنده شده) ۱ قاشق غذاخوری

چیز کیک لیموییِ خیلی خوشمزه!

طرز تهیه کاستارد لیمویی:

زرده تخم مرغ، ۱۷۰ گرم شکر، ۶ قاشق غذاخوری آبلیمو و ۱ قاشق چای خوری پوست لیمو ترش را داخل یک قابلمه کوچک مخلوط کنید و به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و غلیط شود. بعد بگذارید به مدت ۸ دقیقه در دمای معمولی اتاق خنک شود و آرام هم بزنید.

طرز تهیه نان کیک:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. یک قالب کیک به قطر ۲۰ سانتیمتر را سه لایه فویل بپیچید و با کره چرب کنید. بیسکوییت خرد شده، ۵۵ گرم شکر و نمک را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید و کره را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مرطوب شوند مخلوط را داخل قالب بریزید و به ته قالب فشار دهید و روی آن را یکدست و صاف کنید و فقط به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید بعد بگذارید کاملا خنک شود و داخل فر نگهدارید.

طرز تهیه مواد داخل چیز کیک:

۱- پنیر خامه ای، ۱۵۰ گرم شکر، تخم مرغ ، ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو و ۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو را داخل دستگاه بریزید و خوب آنها را مخلوط کنید.

۲- با قاشق از کاستارد لیمویی روی کیک بمالید و روی آن را صاف و یکدست کنید.

۳- چیز کیک را با قالبش داخل یک قالب بزرگتر قرار دهید و داخل قالب بزرگ به مقدار کافی آب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

۴- در این حین خامه ترش و سه قاشق غذاخوری شکر باقیمانده را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید.

۵- با دقت به وسیله قاشق از مخلوط خامه ترش روی کیک داغ بمالید و روی کیک پخش کنید و روی آن را صاف کنید. بعد به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا فقط کمی روی آن با کیک ست شود و بعد بگذارید به مدت ده دقیقه خنک شود.

۶- به وسیله یک چاقوی تیز چیز کیک را از قالب جدا کنید و تمام شب داخل یخچال نگهدارید تا خنک شود. بعد کیک را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن را با ورقه های نازک لیمو تزیین کرده و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج