طرز تهیه کیک بادام با شربت عسل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۳۲۲۵۳
۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۷
۱۹۶۱۷
نباید کیک بادام را تا قبل از این که با شربت عسل جلا داده شود, از فر درآورد. بگذارید تا زمان سرد شدن شربت به تدریج در بافت کیک, نرم بماند.
وب‌سایت آوای سلامتی: نباید کیک بادام را تا قبل از این که با شربت عسل جلا داده شود, از فر درآورد. بگذارید تا زمان سرد شدن شربت به تدریج در بافت کیک, نرم بماند.

مواد لازم:

  •  کره مارگارین , نرم شده : 150 گرم
  • شکر قهوه ای نرم : 50 گرم
  •  آرد بکینگ پودردار : 175 گرم
  •  بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
  •  عسل بدون موم : 2 قاشق غذاخوری
  •  شیر : 4 قاشق غذاخوری
  •  تخم مرغ : 2 عدد
  •  بادام پرک شده : 50 گرم

مواد لازم جهت تهیه شربت:

  •  عسل بدون موم : 150 میلی لیتر
  •  آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری

کیک بادام

طرز تهیه:

1. قالب کیک گردی به قطر 18 سانتی متر را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .

2. در یک کاسه بزرگ مارگارین , شکر قهوه ای , تخم مرغ ها , آرد , بکینگ پودر , شیر و عسل را با هم مخلوط نمایید و به مدت یک دقیقه با قاشق چوبی آن ها را هم بزنید تا تمام مواد کاملا ترکیب گردند .

3. مخلوط آماده شده را با قاشق درون قالب کیک ریخته و با پشت قاشق یا چاقو روی آن را صاف نمایید و ورقه های بادام را روی آن بپاشید .

4. قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 50 دقیقه قرار دهید تا زمانی که کیک خوب پف نماید و اگر یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید , مواد کیک به آن نچسبند .

5.
در همین فاصله , شربت را آماده نمایید . عسل و آب لیمو را درون یک شیر جوش کوچک مخلوط نموده و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا بجوشد و شربت به غلظتی برسد که پشت قاشق بچسبد .

6. به محض این که کیک را از فر بیرون آوردید , شربت را روی آن بریزید و بگذارید شربت به وسط کیک نفوذ نماید .

7.
حداقل به مدت 2 ساعت بگذارید کیک خنک شود , سپس آن را برش بزنید .

توصیه سرآشپز:

تنوعی از عسل هایی با طعم های مختلف را برای شربت جلا دهنده روی کیک امتحان نمایید تا طعم مورد علاقه تان را پیدا نمایید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
سفیر بار ساقدوش_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
کیان برنا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
شاخه نبات_ فوتر