۳۳۸
۱ نظر
۵۰۴۷
۱ نظر
۵۰۴۷
پ

باقلوا پسته

براي مهمان‌هاي خوش اشتها

باقلوا پسته

مواد لازم برای خمیر :

  • آرد‌: به ميزاني كه خمير به‌دست نچسبد (بين 175 تا 220 گرم)
  • زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
  • شير: 80 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)
  • روغن جامد آب‌كرده: 3 قاشق سوپ‌خوري
  • بيكينگ‌پودر: نوك كارد
  • پودر پسته يا پسته چرخ‌شده: 350 گرم
  • پودر هل يا اسانس هل مايع: به‌ميزان دلخواه پودر شكر: 175 گرم

مواد لازم براي شربت :

  • آب: يك ليوان
  • شكر: يك ليوان
  • گلوكز: يك قاشق چاي‌خوري

روش تهيه:

ابتدا براي تهيه خمير، تمام مواد به‌جز آرد را دركاسه‌اي گود با يكديگر مخلوط كرده و به‌تدريج آرد را به آنها اضافه مي‌كنيم و به‌هم مي‌زنيم تا خمير شوند. خمير را كمي ورز داده تا يك‌دست و مطلوب شود، سپس آن را داخل ظرف در بسته‌اي قرار مي‌دهيم و اجازه مي‌دهيم ۳ ساعت در دماي محيط استراحت كند.
در اين مرحله، قوطي‌هاي مخصوص باقلوا را كنار دست‌مان مي‌گذاريم و مقداري كف آنها را چرب مي‌كنيم. خمير را به گلوله‌هاي كوچك كه كمي از يك گردو بزرگ‌تر باشند، تقسيم كرده و روي سطح كار را آردپاشي مي‌كنيم. سپس هركدام از گلوله‌هاي خمير را روي سطح كار پهن كرده و براي اين كار دقت مي‌كنيم خمير تقريبا به شكل مستطيلي و اندازه جعبه درآيد. خمير بايد بسيار نازك باشد، به‌طوري كه وقتي آن را بلند مي‌كنيم، احساس كنيم دست از پشت آن كاملا مشخص است.
در اين زمان، قوطي را روي خمير برگرداننده و دور تا دور آن را برش مي‌زنيم و خمير را داخل قوطي مي‌اندازيم. ۴ لايه خمير كف قوطي روي هم قرار مي‌دهيم و بين خميرها را با برس، كره ذوب‌شده مي‌ماليم. پسته و پودرقند و هل را با هم مخلوط كرده، روي خمير داخل قوطي مي‌ريزيم و با پشت قاشق خوب فشرده مي‌كنيم. ۴ ورق ديگر خمير نازك را روي پسته‌ها قرارداده‌ سپس به شكل دلخواه (لوزي يا مربع يا مستطيل) برش مي‌زنيم. پس از برش‌زدن، ۸۰ گرم كره را آب كرده و كف آن را با قاشق برمي‌داريم و روي باقلواها پخش مي‌كنيم و به‌مدت۳۰ تا ۴۰ دقيقه روي پنجره بالايي فر كه از قبل با دماي ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم تا روي باقلوا كاملا طلايي شود. آب، شكر وگلوكز را مي‌جوشانيم و پس از اين‌كه باقلوا خنك شد، شربت داغ را آرام آرام و با فاصله‌هاي زماني روي آن مي‌ريزيم.

نكته مهم: اضافه‌كردن يك‌‌دفعه‌اي شربت، باعث خمير‌شدن باقلوا مي‌شود.

منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • هلن آزاده

      باقلواهایی با مواد ارزان درست کنیم بهتر نیس عزیزم آخه من مجردم واز باقلوا خیلی خوشم می اد.و13سالم است

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج