۳۳۹۱۰۱
۲ نظر
۵۰۴۲
۲ نظر
۵۰۴۲
پ

با دلمه برگ مو، افطاری تان را به یاد ماندنی کنید

شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد.

مجله آشپزی مثبت - حشمت توپچي: شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد. صاحبخانه تا مي‌تواند غذاهاي جور و واجور مقوي و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهاي شيرين مخصوص افطار مي‌گذارد كه مبادا ‌مهمانان روزه‌دار غذايي را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند. فقط نكته مهم اين است كه سعي كرده‌ايم با ارائه روش تهيه غذاهاي متنوع و سنتي فصل، سفره افطاري‌تان را علاوه بر متنوع بودن خوشمزه و خاطره‌انگيز كنيم. در ضمن علاوه بر غذاها دسرهاي دكوراتيو و لذيذ مخصوص افطاري هم به اين سفره رنگ و جلاي ديگري مي‌بخشند. لذتشان را ببريد.

مواد لازم:

  • ۱كيلو برگ مو
  • ۵پيمانه برنج نيم‌دانه (خرد و شكسته)
  • ۵۰۰ گرم ماست ترش
  • ۱/۲ ليتر دوغ ترش
  • ۱عدد پياز متوسط
  • ۵۰۰گرم گوشت چرخ شده
  • ۱ كيلو سبزي دلمه
  • ۵۰۰گرم باقلاي سبز تازه
  • ۲۰۰گرم كره
  • آب به مقدار كافي
  • نمك،فلفل و زردچوبه مقداري
  • روغن كمي

با دلمه برگ مو، افطاری تان را به یاد ماندنی کنید

طرز تهیه:

۱. پيازها را نگيني خرد كرده با كمي روغن و كره در تابه تفت دهيد. گوشت چرخ شده، نمك ، فلفل و كمي زردچوبه را هم اضافه كرده و مواد را خوب هم بزنيد. بعد از سرخ شدن و بي‌آب شدن گوشت و پياز، تابه را از روي حرارت برداشته و كنار بگذاريد تا خنك شود.

۲. برنج‌ را پاك كرده، شسته و به مدت دو- سه ساعت خيس كنيد. بعد از اين مدت برنج‌ها را آبكش كرده به مايه گوشت بيفزاييد.

۳. سبزي‌هاي دلمه را شسته و ريز خرد كرده همراه با باقلای سبز تازه و پخته شده به مواد ديگر اضافه كنيد. ماست و دوغ را هم با يكديگر مخلوط كرده و هم بزنيد تا به شكل سس درآيند. کمی از ظظ اين سس را با مايه گوشت، سبزي دلمه، برنج و باقلا مخلوط كرده، هم بزنيد تا مايه داخل دلمه آماده شود.

۴. برگ‌هاي دلمه را چند دقيقه در يك ظرف آب جوش قرار دهيد و بعد در آبكش بگذاريد. اين كار باعث نرم شدن برگ‌ها مي‌شود و مي‌توانيد راحت‌تر آنها را بپيچيد.

۵. يك قابلمه بزرگ آماده كرده، كنار دستتان بگذاريد. سپس يك برگ برداشته مقداري از مواد دلمه را در وسط آن گذاشته و لبه‌هاي آن را برگردانيد و به شكل يك بقچه بپيچيد. حالا دلمه‌هاي آماده شده را در قابلمه بگذاريد.

۶. وقتي همه مواد را به شكل دلمه درآورديد و در قابلمه گذاشتيد، مقدار باقيمانده از سس داخل دلمه‌ها (دوغ و ماست) را با مقداري آب روي دلمه‌ها بريزيد تا سطح دلمه‌ها را بپوشاند. روي دلمه‌ها هم يك بشقاب غذاخوري بگذاريد تا تمام سطح روي دلمه‌ها را بپوشاند. حالا روي اين بشقاب يك جسم سنگين مثل يك تكه سنگ بگذاريد.

نكته: قرار دادن يك جسم سنگين روي دلمه‌ها ضروري است چون موقع قل خوردن و جوشيدن ممكن است دلمه‌ها باز شوند. پس اين جسم سنگين را فراموش نكنيد.

۷. حالا قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا بجوشد و آب دلمه‌ها تمام شود. در اين مرحله دم‌كني گذاشته و بگذاريد دم بكشد. بعد از حدود ۲۰ دقيقه تا نيم ساعت دلمه‌ها حاضر هستند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      با دیدن ایت تصاویر فقط میتونم بگم مااااااااممممممااااان

    • صدرا

      عاشق دلمه هستم خصوصا اگه ترش هم باشه دست مریزاد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج