۳۴۲۰۷۹
۲۰ نظر
۱۱۷۹۳
۲۰ نظر
۱۱۷۹۳
پ

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

آیا برای شما هم پیش آمده که مدام به یک نفر فکر کنید؟ مدام حرف ها و کارهای او را مرور کنید و از آزارهایی که به شما رسانده، دلگیر شوید؟

برترین ها: آیا برای شما هم پیش آمده که مدام به یک نفر فکر کنید؟ مدام حرف ها و کارهای او را مرور کنید و از آزارهایی که به شما رسانده، دلگیر شوید؟ زمانی که شریک زندگی، فرزندان یا دیگر افرادی که دوست شان داریم آزارمان می دهند، تا ساعت ها یا حتی روزها ذهن مان درگیر است. هنگام رانندگی، ظرف شستن یا حتی پیاده روی، تمام حرف ها و تصویرها در ذهن مان تداعی می شوند. ۵ ساعت، ۵ روز یا حتی ۵ هفته هم می گذرد اما آنها نمی گذرند.به راستی چگونه می توانیم کسی را از سرمان بیرون کنیم؟ چگونه می توانیم طور دیگری برخورد کنیم وقتی تمام تصاویر چون فیلمی در مقابل چشمان مان رژه می روند؟

البته ممکن است این موضوع تنها در مورد افراد نباشد. بلکه گاهی اتفاقی ناخوشایند هم می تواند تا مدت ها ذهن مان را درگیر خود کند. این افکار سمی هستند و نه تنها به روح بلکه به جسم ما نیز آسیب می رسانند. تحقیقات نشان می دهند که هورمون های منتشر شده از درگیری های ذهنی مدام، موجب بروز بیماری هایی چون سرطان، بیماری قلبی، افسردگی و خود ایمنی می شوند.

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

اگر بخواهیم فراموش کنیم اما نتوانیم چه؟

گاهی ما تمام تلاشمان را برای یک زندگی سالم می کنیم، غذاهای ارگانیک می خوریم، از مواد غذایی ناسالم می پرهیزیم، از مواد شیمیایی به ندرت استفاده می کنیم، سبزیجات می خوریم و... اما برای ذهن مان چه می کنیم؟ چگونه سموم را از افکارمان دور کنیم؟

در اینجا چند روش کوچک اما تاثیرگذار برایتان آورده ایم که با عمل به آنها می توانید در مقابل افکار منفی خود مقاومت و افراد و اتفاقات آزار دهنده را از سرتان بیرون کنید.

1. کمتر حرف بزنید، بیشتر منتظر بمانید

هنگام مشکلات سعی کنید به جای حرف زدن های مدام، به خودتان زمان دهید. با صبر خواهید دید که چگونه مشکلات از کنارتان به سادگی می گذرند. به زمان اعتماد کنید، او کارش را خوب بلد است.

2. صبر کنید و منتظر اتفاقات پیش رو باشید

ما همیشه دوست داریم که نسبت به آدمها و شرایط آزار دهنده، سریع عکس العمل نشان دهیم. به همین دلیل است که پس از مدت کوتاهی پشیمانی به سراغمان می آید. یک روان شناس بودایی می گوید: «وقایع آزار دهنده را تنها نگاه کن.»

3. خوتان را سرزنش نکنید

خودتان را برای اتفاقاتی که افتاده، سرزنش نکنید. سعی کنید از محیط هایی که شما را یاد گذشته تلخ تان می اندازد نیز دوری کنید. حرف هایی که شما شنیده اید یا بدی هایی که دیده اید، نتیجه یک سری اتفاقات بوده که حتی ممکن است سوتفاهمی بیش باشند. پس هیچ کس را برای نتیجه ای که به دست آمده سرزنش نکنید. روان شناسی می گوید: «اول آن اتفاق افتاد، بعد اتفاقی دیگر و پس از آن... به همین دلیل اتفاق نهایی نتیجه اتفاق های دیگر است.»

4. به فکر حل بزرگ ترین مشکل تان باشید

مهم نیست که چه اتفاقی برایتان افتاده است، بزرگ ترین مشکل، عصبانیت شماست؛ عصبانیتی که منجر به اتفاقات بد دیگر می شود. پس قبل از حل هر مشکل دیگری، به فکر عصبانیت خودتان باشید. ورزش کنید، مدیتیشن کنید، به پیاده روی بروید و هر کاری که شما را آرام می کند انجام دهید. این شمایید که نسبت به دیگران اولویت دارید.

5. در عصبانیت، تصمیم نگیرید

زمانی که شما عصبی و ناراحت هستید، نمی توانید به خوبی فکر کنید. به بیان دیگر، عصبانیت، ذهن را چروک می کند. پس اگر می خواهید که افکارتان روشن، واضح و خلاقانه باشد، آرام باشید.

6. به فکر درک کردن دیگران نباشید

از خودتان بپرسید که آیا دیگران به طرز فکر شما اهمیت می دهند؟ اگر کمی خوب فکر کنید می بینید که نظر شما هیچ اهمیتی برای آنها ندارد، پس وقت و انرژی خود را صرف درک کردن دیگران نکنید. اصلا شاید آنچه شما فکر می کنید، اشتباهی محض باشد.

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

۷. افکارتان حقیقت ندارند

به فکرهایی که در سرتان است، اعتماد نکنید. زمانی که ما احساساتی چون تنش، ترس و عصبانیت را تجربه می کنیم، شرایط روحی و فیزیکی ما نیز دچار دگرگونی می شود و افکار و ذهنیات مان نیز اگرچه واقعیت دارند اما حقیقت خیر.

۸. از طریق مشکلات، رشد کنید

وقتی که ما توسط افکار منفی خود حبس شده ایم، فکر کردن به اتفاقات ناخوشایند، رفتارهای آزاردهنده دیگران و قضاوت در مورد آنچه اتفاق افتاده، تنها عصبانیت ما را شدت می بخشد. در واقع مجموع آنچه رخ داده به همراه عکس العمل ماست که موجب آزردگی می شود. اگر بتوانید بر خود و افکارتان کنترل داشته باشید و دلیل احساساتی که تجربه می کنید یا بیابید، در واقع فرصت رشد را به خودتان داده اید. یک اتفاق می تواند علاوه بر نتایج منفی، نتایج مثبتی چون کسب کردن تجربه و رشد بیشتر نیز داشته باشد. پس از مشکلات برای روشن شدن چراغ سبز زندگی تان، نه قرمز، استفاده کنید.

۹. ما جادوگر زمان نیستیم

پس از وقوع اتفاقات تلخ، ما مدام به دنبال راهی برای تغییر آنچه اتفاق افتاده می گردیم اما آیا قادریم گذشته را تغییر دهیم؟ خیر! ما جادوگر زمان نیستیم، پس خودتان را به خاطر آنچه گذشت، سرزنش نکنید و به جای آن تنها به حال و آینده پیش رویتان بیاندیشید تا تجربه های قبل بار دیگر تکرار نشوند.

۱۰. ببخشید، تنها برای خودتان

گاهی باید بخشید، نه برای دیگران بلکه تنها برای خودتان. این شمایید که بیش از هر شخص دیگری نیازمند گذشت و بخشش هستید. با بخشش، ذهن تان از آنچه برایتان آزاردهنده بوده خالی و فضا برای وقوع اتفاقات خوش باز می شود.

۱۱. تصویرسازی کنید

هنگام عصبانیت، تصویرسازی کنید. اگر می خواهید افکار منفی از ذهن تان بیرون روند، به جای یادآوری بدی ها و تجزیه و تحلیل شان، یک آسمان آبی تصویر کنید. فکر کنید که در حال پرواز در آن آسمان یا شنا در بی کران آبی دریا هستید. بگذارید تخیلات تان شما را به هر کجا که می خواهند، ببرند. با این کار آرامش بیشتری را به دست خواهید آورد.

۱۲. ۹۰ ثانیه به خودتان زمان دهید

برای آرامش ذهن، شما باید الگوهای بد ذهنی تان را بشکنید. برای این کار حدود ۹۰ ثانیه زمان لازم است. در طول این زمان ۱۵ مرتبه نفس عمیق بکشید و سعی کنید به فرد یا موضوعی که شما را آزار داده، نیاندیشید. مدیتیشن می تواند انرژی ها مثبت را به شما باز گرداند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • suha

      اين مقاله بسيار عالي بود.سپاسگزارم

    • بدون نام

      واقعا کار سختیه. من عاشق یه نفرم هر کاری می کنم از فکرم بیرون نمی ره. دلم می خواد خودکشی کنم دیگه

    • نسیم

      فقط یه کم اراده میخواد میدونم کار سختیه اما اگه برای خودمون ارزش و احترام قایل بشیم شدنیه.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        من می خوام فراموشش کنم ولی حتی اگه تو روز هم بهش فکر نکنم شبا خوابش رو میبینم!!!! اونوقت این چه ربطی به اراده داره؟؟؟

      • نسیم

        همه چیز به اراده و پشتکار آدمی بر میگرده وقتی شما نمیتونی این قضیه رو برای خودت حلاجی کنی که طرف به جز آسیب روحی و روانی چیز دیگه ای برات نیست و خودت داری اذیت میکنی یا بهتر بگم گول میزنی پس اراده ت ضعیفه که نمیتونی فراموشش کنی اوکی

    • بدون نام

      به نظر من فقط زمان می تونه حلش کنه

    • علی

      خواستن توانستن است. مطلب مفیدی بود مرسی

    • بدون نام

      خوب بود ولي خيلي سخته خيلي... بخدا به همين راحتي هم نيست

      پاسخ ها

      • بدون نام

        به راحتی فراموشش میکنم خیلی راحت از اب خوردنم راحت تر

    • تنها

      چطور اراده قوی داشته باشم ..هر کار میکنم نمیشه دارم دق میکنم. یک وابستگی شدید ک آزار دهنده اس

    • رها

      سلام من نمی تونم فراموشش کنم الان این اصلا به فکرمن هست ولی یه دختر دلشو بدست اورده وقراره.باهم ازدواج کنن فراموش کردنش خیلی کار سختیه

    • فاطیما

      سخت هست ولی بعد مدتی عادی میشه اگه فکرشو نکنی

    • رها

      من 20 ساله که فراموشش نکردم

    • تیام

      فراموش کردنش سخته اما غیر ممکن نیس..

    • بدون اسم

      بیماری وجود داره بنام اختلال اضطراب جدایی.تعداد بسیار کمی در بزرگسالی این بیماری را دارند.فقط میتونم بگم برای دشمنتون هم چنین چیزیو نخوایید.بدترین زجر دنیارو میکشه این آدم

      پاسخ ها

      • دیووانه ی دیووانه

        آره خدا کنه اونی که منم بتونم از این اختلال جون سالم به در ببرم .
        خدا اون آرامش ذهنی آدمارو ازش نگیره
        اونم با کلمه مزخرفی بنام عشق - این دیگه چیه که خدا تو وجود آدما گذاشته - اونم آدمایی که لیاقت حفاظت از اونو ندارند .
        کاشکی شریک زندگی آدمو قبل از دنیا آمدن مشخص میکردن با خودشم به دنیا می اومد اینهمه کشمکش های الکی به وجود نمی اومد

    • علی

      همش بهش فکر میکنم خیلی سخته نمیشه که فراموشش کنی به همین راحتیاهم نیست

    • Hengameh

      کار سختیه من خودم خیلی با این موضوع اذیت شدم

    • دیووانه

      کاش یه پاک کن خاصی بود تا آدم بتونه اون قسمت از خاطرات آزاردهنده ذهنش رو بپاکه خلاص بشه

    • ماریا

      سلام من 13سالمه به کسی هم فکر نمی کنم آخ نمی دونم چرا یکم سر گوشم میجمبه می خوام درس بخونم نمیشه نمی دونم باس چیکار کنم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج