۳۴۲۹۹
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

كباب بلغارى، یادگاری از ترکان عثمانی

آنچه به عنوان كباب بلغاری در دستورهای غذایی آورده شده، در حقیقت همان كباب چنجه است كه توسط تركان عثمانی به آن دیار برده شده، تنها تفاوت كباب بلغاری این است كه به جای راسته گوسفند با راسته گوساله تهیه می‌شود.


كباب بلغارى، یادگاری از ترکان عثمانی


مجله ایده آل: آنچه به عنوان كباب بلغاری در دستورهای غذایی آورده شده، در حقیقت همان كباب چنجه است كه توسط تركان عثمانی به آن دیار برده شده، تنها تفاوت كباب بلغاری این است كه به جای راسته گوسفند با راسته گوساله تهیه می‌شود. در این دستور غذایی یك نوآوری صورت گرفته كه لزوما در تمام انواع كباب‌های بلغاری انجام نمی‌شود.

كباب بلغارى، یادگاری از ترکان عثمانی

مواد لازم برای ۸ سیخ:
  • راسته گوساله: 800 گرم
  • پیاز بزرگ: یك عدد
  • فلفل دلمه‌ای: یك عدد
  • روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
  • نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- راسته، پیاز و فلفل را خرد كرده، كمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یكی‌، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.


2- تكه‌های گوشت را با استیك‌كوب كمی پهن كرده و داخل آن یك تكه كوچك پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بكشید.


۳- گوشت را روی شعله ملایم كباب كنید تا كاملا مغزپخت شود. یك دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش كمی نمك پاشیده و با نان یا چلو سرو كنید.


نکات:

۱- راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد كنید.

۲- گوشت را قبلا حتما بیات كنید.

۳- یك نكته مهم در انواع كباب چنجه‌ای و برگ آن است كه پس از آماده شدن باید حدود ۵ دقیقه صبر كنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وكباب نرم شود. در غیر این صورت كباب سفت به نظر می‌آید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج