سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی
۳۴۳۸۳
۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۱
۴۱۸۵۱۲ 
سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند.
مجله آشپزی ایده آل: سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراك مي‌تواند به همراه نان به عنوان يك غذاي اصلي مقوي و لذيذ سرو ‌شود.
 
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

  • جو پرك: 100 گرم، خيسانده
  • هويج متوسط: يك عدد، رنده‌ شده
  • كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
  • آب مرغ: 3 پيمانه
  • كره: 60 گرم
  • آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
  • شير: نيم ليتر
  • خامه: 100 ميلي‌ليتر
  • جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
 
 سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

روش تهيه:

1- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.

2- كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.

3- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آب‌جوش اضافه كنيد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:

1 - به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

2 - به جاي شير، سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.

3 -  جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود.

4 - اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه‌تر مي‌شود.
انتشار یافته: 25
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
09:17 - 1391/11/09
خوب بود
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
این سوپ را همیشه که مهمون دارم میپزم
Iran, Islamic Republic of
19:25 - 1392/02/01
سلام. میشه از خامه صبحانه هم استفاده کرد؟؟
پاسخ ها
پگاه
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۴
اره میشود
Iran, Islamic Republic of
23:44 - 1392/09/09
خوب بود.ولی اگه قارچ هم بریزیم خوشمزه تر میشه.
Iran, Islamic Republic of
12:52 - 1393/01/04
لطفا برای بیست نفر اموزش دهید
Iran, Islamic Republic of
18:16 - 1395/05/28
خوب بود.همیشه دوست داشتم این سوپ رو یاد بگیرم.ممنون
Iran, Islamic Republic of
11:45 - 1395/08/04
میشه به جای جوپرک از جو پوست کنده استفاده کرد؟؟؟
پاسخ ها
Sami
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
بله و بسیار خوشمزه تر خواهد شد
Iran, Islamic Republic of
17:50 - 1395/10/14
خوب بود خیلی دوست داشتم یاد بگیرم خیلی ممنون
Iran, Islamic Republic of
11:30 - 1395/10/25
علت بريده شدن وكدر شدن سوپ سفيد چيست
پاسخ ها
Sami
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
شیر باید هم دمای اتاق باشه. یا شیر رو داغ کن و به سوپ اضافه کن
Iran, Islamic Republic of
16:45 - 1396/01/16
عالی بودهمیشه دوست داشتم طرزپختش ویادبگیرم
United States
16:59 - 1396/04/31
علت بریده شدن و کدر شدن سوپ ریختن شیر سرد میباشد قبل از ریختن شیر باید در ظرفی جداگانه شیر را گرم نموده یا حوشانید سمس به سوپ افزود
United Kingdom
17:21 - 1397/02/18
این مقدار سوپ برای چندنفر کافیه؟
Iran, Islamic Republic of
00:48 - 1397/09/20
سلام یک سوال دارم
من در دستور تهیه یک سوپ رژیمی دیدم نوشته از یک بسته مخلوط سوپ لیپتون استفاده کنید .
این قلم از مواد اولیه سوپ را نمی دانم چیست واز کجا باید تهیه کرد ممکن من را راهنمایی کنید.ممنون
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج