۳۴۳۹۴۲
۱ نظر
۵۵۳۸
۱ نظر
۵۵۳۸
پ

قطایف؛ قطاب عرب ها در ماه رمضان

قطایف نوعی قطاب مخصوص عرب هاست که در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. درست کردن آن خیلی راحت است.

وب‌سایت سوران: قطایف نوعی قطاب مخصوص عرب هاست که در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. درست کردن آن خیلی راحت است.

مواد لازم:

  • آرد ۱ و یک دوم پیمانه
  • مایه خمیر سه چهارم قاشق چایخوری
  • شکر ۱ قاشق چایخوری
  • آب گرم ۱ و یک دوم پیمانه
  • نمک یک پنسه
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
مواد میانی :
  • شکر ۴ قاشق چایخوری
  • دارچین ۲ قاشق چایخوری
  • گردو (خردشده) ۲۲۰ گرم
مواد برای شربت:
  • شکر ۲ و یک دوم پیمانه
  • گلاب یک چهارم پیمانه
  • آب ۱ و یک دوم پیمانه
  • هل ۳ عدد
  • دارچین ۳ شاخه
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
قطایف؛ قطاب عرب ها در ماه رمضان

طرز تهیه:

۱- این شیرینی لذیذ ابتدا مایه خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه آب را با هم مخلوط کنید تا مایه خمیر و شکر در آب حل شود.

۲- آرد و نمک را الک کنید و در کاسه ای بریزید . میان آرد را گود کنید و یک پیمانه آب و مخلوط مایه خمیر را در مرکز آن بریزید. سپس به آرامی آن ها را مخلوط کنید تا مخلوط کاملا صاف و یکدست شود. روی خمیر را یک ساعت بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر عمل بیاید.

۳- در یک تابه نچسب ، مقداری روغن گرم کنید و حدود یک و یک دوم قاشق سوپخوری از مواد را به شکل دایره بریزید (حدوداً به قطر ۷ سانتی متر ). سپس صبر کنید تا زیر آن کمی طلایی شود و روی آن حباب هایی به وجود آید. اگر مخلوط سفت بود آب باقیمانده را به خمیر اضافه کنید. تمام خمیر را به همین ترتیب در روغن سرخ کنید دقت داشته باشید که تنها یک سمت خمیر در روغن سرخ می شود.

۴- شیرینی های قطایف آماده را در بشقابی بچینید و روی آن را بپوشانید.

۵- در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید. تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و یک قاشق سوپخوری از آن را روی سمت نپخته و سرخ نشده خمیر قرار دهید. لبه خمیر را مانند قطاب روی هم آورید و با انگشت فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند . سپس قطایف را در روغن فراوان سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

۶- شرینی قطایف داغ را در شربت ولرم بیندازید و آن را داغ یا سرد سرو کنید.

مواد شربت:

مواد شربت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن، حدود پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید تا قوام بیاید. سپس مواد را از روی حرارت کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

بسته به ذایق خودتان میتوانید مواد میانی را تغییر دهید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خوب عزيز من قطاب رو خمير كن قالب بزن بعد سرخ كن آخه اين چه كاريه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج