كوئى كاكا تا به حال خورده اید؟!
۳۴۴۳۹
۲۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۷
۱۴۱۷۱ 
كدوحلوايي را پوست گرفته، بخارپز كنيد، سپس با قاشق آن را له كنيد....

برترین مجله اینترنتی ایران

 مجله آشپزی ایده آل: 

كوئى كاكا

مواد لازم:
  •  آرد برنج: يك پيمانه
  •  كدوحلوايي پخته شده: يك پيمانه
  •  مغز گردو، چرخ شده: يك‌چهارم پيمانه
  •  تخم‌مرغ: يك تا 2 عدد
  •  شكر: يك‌دوم پيمانه
  •  آب يا شير به اندازه‌اي كه مايه شل شود
  •  گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوري
  •  پودر هل: يك قاشق چاي‌خوري
  •  پودر دارچين: يك قاشق چاي‌خوري
  •  نمك: يك قاشق چاي‌خوري
  •  جوش‌شيرين: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
روش تهيه:

1 - كدوحلوايي را پوست گرفته، بخارپز كنيد، سپس با قاشق آن را له كنيد.

2 - آرد برنج نرم، مغزگردوی چرخ‌شده، كدوي پخته شده، شكر، گلاب، هل و دارچين و نمك و زعفران را با هم مخلوط كنيد.

3 - تخم‌مرغ‌ها را همراه با جوش‌شيرين بزنيد و به مواد اضافه كنيد.

4 - از آب يا شير به مواد اضافه كنيد تا مايه شلي به غلظت مايه كوكو درست شود. آن را يكي، دو ساعت بگذاريد تا بماند.

5 - از مايه، درون تابه ريخته مثل كوكو به دفعات سرخ كنيد، سپس آن را در ظرف دردار بريزيد تا خشك نشود.

برچسب ها:
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:1
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
23:16 - 1391/12/20
به عنوان یه رشتی توصیه اکید میکنم حتما امتحان کنید
UNITED KINGDOM
00:26 - 1391/12/21
کوئی یعنی کدو، خیلی واژه ی تخصصی گیلکی بکار بردید :D
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
08:15 - 1391/12/21
اول که اسمشو خوندم فک کردم یه میوه ی استوایی یا آفریقاییه !!!!!
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
16:58 - 1391/12/22
واقعاً که عالیه. من خوردم شما هم حتما امتحان کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج