جاباما
۳۴۵۵۱
۵۰۲۶
۵۰۲۶
پ

دستور تهیه نان خامه‌ای (اکلر)

دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده است. تخم‌مرغ بعدی را اضافه نکنید.



دستور تهیه نان خامه‌ای (اکلر)

مجله آشپز ی ایده آل :

دستور تهیه نان خامه‌ای (اکلر)

مواد لازم:

کره: ۱۰۰ گرم
آب: 400 میلی‌لیتر
آرد: ۲۵۰ گرم
تخم‌مرغ: 7 عدد
بیکینگ پودر: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
وانیل: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری


روش تهیه:

۱- آب و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود.

۲- بعد آرد را به مواد اضافه كنید و با قاشق مرتب هم بزنید تا خمیر شود.

۳- بعد از ظرف خارج کرده، کنار بگذارید تا مواد سرد شود سپس بعد از سرد شدن مواد را کمی با همزن بزنید و تخم‌مرغ‌ها را به خمیر اضافه کرده، خوب هم بزنید.

۴- دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده است. تخم‌مرغ بعدی را اضافه نکنید.

۵- بعد از اینکه همه تخم مرغ‌ها را به خمیر اضافه کردید، وانیل و بیکینگ پودر را نیز داخل خمیر ریخته و خمیر آماده شده را در قیف پارچه‌ای با ماسوره کنگره‌دار در سینی با فاصله به‌صورت گل های کوچکی یا یکجا در قالب گرد میان خالی بریزید و در فری که قبلا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید به‌مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

۶- بعد دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد رسانده و به‌مدت ۳۰ دقیقه دیگر قرار دهید تا بپزد. نان‌ها باید کاملا پف کرده و طلایی رنگ شود. بعد از سرد شدن، كنار نان‌ها را چاک داده و با خامه داخل آن را پر کنید.

نكته:

نان خامه‌ای را می‌توان با انواع کرم یا بستنی پر کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج