۳۵۳۷۶
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

مروری بر گوشی نکسوس ۴

گوشی جدید نکسوس ۴، واقعا اغواکننده است و به نظر می‌رسد با بازار آمدنش دیگر گلکسی اس ۳ سامسونگ تنها پرچمدار اندرویدی نباشد.

یک پزشک: گوشی جدید نکسوس ۴، واقعا اغواکننده است و به نظر می‌رسد با بازار آمدنش دیگر گلکسی اس ۳ سامسونگ تنها پرچمدار اندرویدی نباشد.

با نکسوس ۴، گوشی گلکسی نکسوس را باید فراموش کنید، دیگر خبری از دوربین یا نمایشگر ضعیف نیست، در مورد این گوشی LG تا به حال اطلاعات زیادی درز کرده است، اما هنوز هم کنجکاوی‌های ما در مورد این گوشی تمام نشده‌اند.

مروری بر گوشی نکسوس ۴

طراحی بدنه

طراحی گوشی از دور شبیه همه نکسوس‌های دیگر به نظر می‌رسد، اما وقتی از نزدیک به گوشی نزدیک شوید، متوجه تفاوت‌ها می‌شوید.

نکسوس ۴ گوشی‌ای است به شدت شیشه‌ای، «گوریلا گلس ۲»، سطح صفحه نمایش را پوشانیده است، گوشه‌های نکسوس ۴، به صورت لبه‌های گرد و انحنادار کار شده‌اند، صفحه نمایش هم اوقتی به گوشه‌های چپ و راست می‌رسد، اندکی انحنادار می‌شود، سازندگان گوشی عقیده دارند این انحنا، سوایپ به چپ و راست را راحت‌تر می‌کنند.

پشت گوشی هم از شیشه مسطحی پوشیده شده است، روی سطح پشتی طرح‌های منقوط هولوگرافیکی به چشم می‌خورد که از نزدیک، نمای زیبایی را ایجاد می‌کند. سطح شیشه‌ای پشت و صفحه نمایش در کناره‌ها توسط نوار باریکی به هم متصل می‌شوند.

مروری بر گوشی نکسوس ۴

شیشه‌ای بودن گوشی، گرچه به گوشی زیبایی می‌دهد، اما خطر باید خطر افتادن گوشی از دست و معیوب شدنش را هم به جان خرید!

قرارگیری دکمه‌ها در نکسوس شبیه هم نکسوس‌های دیگر است، دکمه خاموش و روشن در سمت راست گوشی و در بالا قرار دارد، دکمه تنظیم صدا در سمت چپ قرار داده شده است، هدفون در بالای وسیله است، میکروفن در پایین و مرکز جای داده شده است. در پشت گوشی اسپیکر و لنز دوربین قرار دارد، دوربین به سمت چپ متمایل است و بر عکس گلکسی نکسوس در مرکز قرار داده نشده است.

گرچه نکسوس ۴ گوشی زیبایی است، اما چون در طراحی میراث‌دار گوشی‌های نکوس قبلی است، مثلا گوشی‌های لومیت ۹۲۰ یا HTC ۸X یا حتی One X بدعت در طراحی ندارند.

مروری بر گوشی نکسوس ۴

این گوشی ۱۳۹ گرم وزن دارد که اندکی بیشتر از از گلکسی اس ۳ یا گلکسی نکسوس است.

ضخامت گوشی ۹٫۱ میلیمتر است، گلکسی اس ۳، ضخامتش ۸٫۶ میلیمتر بود.

مروری بر گوشی نکسوس ۴


سخت‌افزار گوشی

قلب تپنده گوشی، پردازنده Snapdragon S4 Pro چهار هسته‌ای با فرکانس ۱٫۵ گیگاهرتز است، به باور گوگل این پردازنده گوشی را سریع‌ترین گوشی دنیا می‌کند.

نمی‌توان فعلا این ادعا را تأیید کرد، اما گوشی واقعا بسیار سریع عمل می‌کند، نکسوس ۴، دو گیگ رم دارد و از نظر حافظه دو نسخه ۸ و ۱۶ گیگی دارد.

متأسفانه خبری از اسلات برای گذاشتن کارت‌های SD نیست، بنابراین شما باید با همین میزان حافظه داخلی آن بسازید، باطری نکسوس ۴، یک باطری ۲۱۰۰ ملی آمپری است که اقبل جدا شدن نیست.

گوشی از وای فای، بلوتوث ۴٫۰، NFC پشتیبانی می‌کند.

یکی از ویژگی‌های گوشی پشتیبانی آن از تازه‌ترین وسیله جانبی گوگل، یعنی داک شارژ وایرلس است که تا حد زیادی شبیه پالم تاچ‌استون است.

متأسفانه گوشی از پروتکل ارتباطی LTE پشتیبانی نمی‌کند و فقط با HSPA+ شرکت‌های خدمات ارتباطی T-Mobile و AT&T کار می‌کند.


دوربین

مروری بر گوشی نکسوس ۴

نکسوس ۲ دوربین دارد، یکی دوربین پشتی ۸ مگاپیکسلی است و دیگری یک دوربین جلوی ۱٫۳ مگاپیکسلی برای ارتباطات ویدئویی.

دوربین گوشی قطعا از گلکسی نکسوس بهتر است و می‌توند تصاویر شفاف با نویز بسیار کم و وضوح رنگ خوب بگیرد.
با دوربین نکسوس ۴ می‌توان روی اشیاء نزدیک فوکوس کرد و عکس‌های ماکروی خوبی گرفت.

گوگل وقت زیادی برای اطمیمنان از کیفیت عکسبرداری نکسوس ۴ در محیط‌های کم‌نور گذاشته است و خوشبختانه در مقام عمل هم گوشی از این حیث از گلکسی نکسوس بهتر عمل می‌کند.

البته چنین به نظر می‌رسد که تغییرات مثبت ایجاد شده، بیشتر در قسمت نرم‌افزاری باشند، تا سخت‌افزاری.

مروری بر گوشی نکسوس ۴

صفحه نمایش نکسوس ۴: صفحه نمایش Super AMOLED گلکسی نکسوس از دید عده‌ای ضعف‌هایی داشت، مثلا وقتی گوشی را روی تنظیم خودکار روشنایی می‌گذاشتید، اغلب تیره و تار به نظر می‌آمد یا اینکه صفحه نمایش علظت رنگ غیرطبیعی و اغراق‌شده‌ای داشت. بعضی‌ها هم می‌گفتند گوشی فاقد پاکیزگی تصویری لازم در نمایش متن‌ها است.

اما نکسوس ۴ با صفحه نمایش ۴٫۷ اینچی با فناوری IPS LCD با وضوح ۱۲۸۰ در ۷۶۸، این مشکلات را ندارد، تصاویر آن در نورهای پیرامونی مختلف، شفاف هستند. البته باید در نظر داشته باشید که به خاطر اینکه عملا کمی از قسمت تحتانی صفحه نمایش به دکمه‌های لمسی اختصاص داده شده و وسعت مؤثر صفحه نمایش کمتر از ۴٫۷ اینچ است.

باید در نظر داشت که شیوه قرارگیری پیکسل‌ها در این گوشی به صورت RGB subpixel است، به این ترتیب عملا نسبت به سیستم PenTile گلکسی نکسوس انتظار تصویر بهتری را داریم. اما در مقایسه با گلکسی اس ۳، قضیه کمی سلیقه‌ای می‌شود، به اعتقاد سایت سی نت صفحه نمایش نکسوس ۴ از گلکسی بهتر است، در این گوشی خبری از ته‌رنگ آبی روی رنگ سفید نیست.

البته به نظر می‌رسد که رنگ‌ها در نکسوس ۴، حتی نسبت به گوشی‌های که صفحه AMOLED هم ندارند مثل آی‌فون پنج یا One X اندکی رنگ و رو رفته باشند، این مطلب زیاد محسوس نیست، با این همه مثلا ممکن است شما آیکون توییتر را بعضی وقت‌ها اندکی محوتر از حد معمول ببینید.


انتقال دیتا

پشتیبانی نکسوس ۴، از پروتکل LTE برای کاربران داخل ایران اهمیتی ندارد، اما خب، ظاهرا یکی از بااهمیت‌ترین شاخص‌های خرید برای کاربران خارج کشور است. همان طور که گفتیم نکسوس ۴ از این پروتکل پشتیبانی نمی‌کند.

کیفیت اسپیکرهای گوشی خوب است و صدای بلند و واضحی از خود پخش می‌کنند. اما بلندی اسپیکری که روی گوش قرار می‌گیرد خوب نیست و در محیط‌های شلوع ممکن است شما نتوانید به درستی صدای مخاطب خود را بشنوید.

عملکرد و میزان پاسخدهی گوشی: هنگام کار با گوشی با لگ و تأخیر مواجه نمی‌شوید، نکوس ۴ به صورت آنی به فرامین لمسی شما پاسخ می‌دهد، با داشتن دو گیگ رم، هنگام اجرای چند اپلیکیشن (مولتی‌تسکینگ) هم گوشی مشکلی ندارد.

با یک بار شارژ، می‌توان یک روز کامل کاری از گوشی استفاده کرد.


نرم‌افزار

اندروید ۴٫۲ گوشی به اندازه اندروید در سری گلکسی تغییر و تحول داده نشده است. تفاوت‌ها در نسخه اندروید این گوشی با اندرویدهای قبلی، زیاد محسوس نیستند. اما می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- دوربین: نرم‌افزار مربوط به دوربین، دچار تغییرات زیادی شده است، حالا وقتی این نرم‌افزار را اجرا می‌کنید یک منوی حلقوی می‌بیند که آن را می‌توان با لمس هر جایی در صفحه نمایش احضار کرد.

مروری بر گوشی نکسوس ۴

نکسوس ۴ حالت گرفتن عکس HDR هم دارد، اما شاید بزرگ‌ترین چیزی که به نرم‌افزار گوشی اضافه شده است، حالت گرفتن عکسی به نام Photo Sphere باشد، با این ویژگی دیگر عکس‌های پانورامای روتین جذابیت‌شان را برای شما از دست می‌دهند. اگر بخواهم مختصر و مفید Photo Sphere را توضیح بدهم باید بگویم، چیزی شبیه گرفتن عکس به سبک نمای خیابان یا Street View نقشه گوگل است! بد نیست به گوگل پلاس بروید و عکس‌هایی را که کاربران با تگ #photosphere آپلود کرده‌اند، ببینید. بسیار زیبا هستند.

مروری بر گوشی نکسوس ۴

- جی‌میل: در نسخه جدید جی‌میل، عنواو خلاصه ایمیل به عرض صفحه نمایش تنطبیق داده سده است، با سوایپ کردن هم می‌شود ایمیل‌ها را به سرعت حذف یا آرشیو کرد.

- Gesture Typing: ابا این ویژگی تایپ یکی دستی بسیار آسان‌تر می‌شود.

- در پنجره نوتیفیکیشن یک منوی پایین‌افتنده موسوم به Quick Settings را داریم که با آن می‌شود به سرعت میزان روشنی، وضعیت بلوتوث و رفتن به حالت هواپیما را تنظیم کرد و نیازی به رفتن به سیتنگ گوشی نخواهد بود.

- Google Now و جستجوی صوتی: در مورد Google Now - سرویس جستجویی که به عادات کاربر خو می‌گیرد- پیش از این در یک پزشک نوشته بودیم. ما این ویژگی را در نکسوس ۴ خواهیم داشت.

در کنار آن، جستجوی صوتی گوگل هم از نظر کیفیت نتایج و هم از نظر ظاهر بهتر شده است. در واقع جستجوی صوتی گوگل در بسیاری از اوقات از سیری بهتر است.

همین جا باید اقرار کرد که میزان پیشرفت اندروید در یک سال اخیر بسیار عالی بوده است، طوری که این سیستم عامل از یک سیستم عمل زیبا ولی توأم با کاستی به یک یستم عامل هوشمند، پیشرفته با عملکرد نرم تبدیل شده است.


نتیجه‌گیری: نکسوس ۴ گوشی شگفت‌انگیزی است، اما در عین حال آنقدر از نظر ظاهر و باطن تغییر نکرده است که بتواند یک گوشی انقلابی باشد. این گوشی یک ارتقای گوشی گلکسی نکسوس محسوب می‌شود.

مروری بر گوشی نکسوس ۴

قیمت گوشی بسیار مناسب است، نسخه ۸ گیگی آنلاک آن ۲۹۹ دلار و نسخه ۱۶ گیگ آنلاک آن ۳۴۹ دلار قیمت دارند که خرید آن را بسیار منطقی جلوه می‌دهد.

باید توجه داشت که در آمریکا گوشی‌ای که LTE نداشته باشد، درست مثل خودروی بدون چرخ می‌ماند، بنابراین همین ضعف ممکن است باعث تردید بسیاری از کاربران کشورهای اروپایی و آمریکایی در خرید آن شود، اما مسلما این مطلب برای ما اهمیت ندارد!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • 111

      اینم شد گوشی آخه.
      گوشی یعنی آیفون که وقتی نگاش میکنی هیپنوتیزمت میکنه و ....

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج